Vi trenger din hjelp for å bli bedre i fremtiden!

Postet av Utleira IL den 12. Jan 2021

Utleira IL har et enormt potensial med flotte anlegg, god økonomi, gode verdier og flere ansatte. Det er utviklet en ny, spennendestrategi for de neste årene og det jobbes med å lage rutiner som løfter både styrearbeid og lagsarbeidet til neste nivå. Utleira IL ønsker spesielt å løftekvaliteten knyttet til det sportslige tilbudet de neste årene. For å skapevidereutvikling trenger vi engasjerte personer som ønsker å bidra i ulike verv.

Styreverv

Utleira IL søker nå etter engasjerte personer til ulike styreverv i avdelingene og i hovedlaget, samt valgkomite og kontrollutvalg. Personer som ønsker å bidra til nye anlegg , økt aktivitet, forsterke det sportslige tilbudet, forsterke det sosiale fellesskapet og forbedre samhandling/ kommunikasjon. Vi trenger folk med ulike egenskaper og kvalifikasjoner. Helt vanlige engasjerte folk som ønsker å bidra til utvikling og skape mest mulig idrettsglede. Vi oppfordrer spesielt kvinner, ungdommer og personer med innvandrerbakgrunn til å engasjere seg i idrettslaget.

Rutiner og kurs
Det jobbes i disse dager med en styrehåndbok, som skal gjøre det mye lettere for styrene å gjøre en god jobb, uten at man bruker unødvendig mye tid på oppgavene. Utleira IL tilbyr kurs og ønsker å bidra til at alle som tar på seg verv skal lykkes i oppgaven.

Tips
Vi trenger at alle medlemmer går gjennom sitt nettverk og tipser oss om de personer som kan gjøre en god jobb i et styre, komite eller utvalg i Utleira IL. Det er selvfølgelig også lov til å melde seg selv til tjeneste. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon

Ser frem til å motta mange tips om gode kandidater og ikke minst tilbakemeldinger fra personer som ønsker å bidra til å skape verdens beste idrettslag for vårbydel.

Vi snakkes og høres

Pål B. Wahl                                                   Ørjan Knutzen
Daglig leder Utleira IL                                   Leder Valgkomiteen Utleira IL
Leder@utleira.no                                          orjan.knutzen@gmail.com
Tlf: 93045500                                               Tlf:90960898


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.