Støtt laget ditt!

Postet av Utleira IL den 26. Mar 2014


Bli med på felles dugnad for Utleira I.L. og støtt laget ditt ved å selge stadionreklame på Utleira I.L. uteanlegg.
Vårt nye fotball og friidrettsanlegg ved Utleira skole, er blant de beste i Trondheim. Vi går nå i gang med å bygge en idrettshall i tilknytning til anlegget med åpning i 2015!


  • For hver 3 års reklameavtale (stadionreklame) på 11-er banen til 6000,- per år som dere selger, vil kr 2000,- gå til ønsket lagskasse.
  • For hver 3 års reklameavtale (stadionreklame) på 7-er banen til 4000,- per år som dere selger, vil kr 1000,- gå til ønsket lagskasse.
For å gjøre dette enklest mulig har vi lagt ved en e-postmal du kan bruke i tillegg til brosjyren for stadionreklame. Trykte brosjyrer kan hentes i kiosken på uteanlegget. Kontrakt for kjøp av stadionreklame kan lastes ned her
https://dl.dropboxusercontent.com/u/2969378/Stadionreklame_kontrakt.pdf
Ekstern e-postmal:


Bli sett og bidra til et bedre lokalmiljø
Å kjøpe stadionreklame på Utleira I.L s nye idrettsanlegg fører ikke bare til oppmerksomhet. Det bidrar også til å forme framtiden til barn og unge i lokalmiljøet vårt.

Vårt nye fotball og friidrettsanlegg ved Utleira skole, er blant de beste i Trondheim. Vi går nå i gang med å bygge en idrettshall i tilknytning til anlegget med åpning i 2015..

Ved å kjøpe stadionreklame på vårt anlegg blir du sett, samtidig som du støtter en god sak.


Kilde: Utleira av Utleira Fotball

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline