2-2, Simon Johansson (Jonas Wiseth), 9. min
3-3, Sindre Welo (Petter Høvik), 15, min
4-3, Petter Høvik (Morten Ravlo), 17. min
5-3, Jonas Wiseth (Oskar Stølan), 26. min
6-3, Simon Johansson (Christopher Moen), 28. min

Gule kort
Ravlo, Moen, Enlid, Schjølberg (Utleira). Nicolaysen (Vesterålen).

Om kampen

Med 258 dager siden forrige kamp, og uten treningskamper i oppkjøringen var det en litt uvant inngang til kamp, men vi fikk trøste oss med at dette var situasjonen også for motstander Vesterålen.
Motstanderen så ikke nevneverdig preget ut av det, og etter 11 sekunder tok de ledelsen med en styring fra hjørnespark av Thomas Aloyseous. Som ventet var det vi som hadde grep om kampen fra start, men etter 4 minutter fikk Vesterålen sin andre mulighet, og med en elegant styring økte Nicolaysen til 0-2. Bardal tok umiddelbart timeout, og selv om det kanskje var litt tilfeldig ga det umiddelbart resultater da Petter Høvik sendte ballen via en Vesterålen-spiller i mål til 1-2 sekunder senere. Mot midten av omgangen får vi et fint spillemål etter at Wiseth og Johansson kombinerer fint, og sistnevnte kan sette ballen i mål med en klassisk Johansson-avslutning. Så er det vår tur til å styre ballen i eget mål til 2-3, men så er det også slutt på tullet. Først utligner Welo med et prosjektil fra 12 meter, før Petter Høvik styrer et skudd fra Ravlo i mål etter dødball. Følelsen vi kunne ta med oss i garderoben til pause var noe sånn: "Hvis vi leder etter en sånn omgang bør det gå an å vinne."

Andre omgang blir betydelig mindre oppjaga og kaotisk, og det blir egentlig aldri spesielt spennende. Først øker Wiseth til 5-3 etter flott forarbeid av Oskar Stølan, før Johansson setter sitt andre etter retur fra keeper på et skudd fra Christopher Moen. Vesterålen tar ut keeper på tampen, men det blir aldri veldig farlig, og vi kan ta med oss 3 poeng fra serieåpningen. Neste helg venter Freidig i Utleirahallen, og der tror vi absolutt at vi må opp et hakk om vi skal få med oss alle tre poengene. Da hjelper det godt å ha fått et godt resultat i serieåpningen før ei god treningsuke.

P.S.1: Even Rogstad Kvalvær fikk i løpet av kvelden konstatert brudd i underarmen etter å ha landet forkjært i løpet av førsteomgangen. Opereres over helga.
P.S.2:  Vi beklager problemer med sendinga fra hall. Streamen til TV Risvollan ble testa og funnet i orden fredag, men de fikk det ikke til før kampstart lørdag, og vi måtte derfor streame med telefonen i første omgang. Vi gjør nødvendige tiltak for å unngå at noe lignende skjer neste helg.