Christopher Moen klar for Utleira!

Postet av Futsal herrer den 14. Nov 2018

Utleira futsal er meget fornøyde med å kunne presentere Christopher Moen i oransje trøye!

Christopher har gått en meget god futsalskole etter at debuterte som 18-åring i Vegakameratene. Der var han en sentral spiller allerede i første sesong på laget som tok sølv, og etter det vant 4 seriegull på rad og kvalifiserte seg til Main round i UEFA Futsal cup de samme årene. Etter 2013/14-sesongen gikk turen til Tiller, før han nå har spilt de to siste sesongene for Bodø-laget Hulløy. 

Christopher er blant de fire-fem i Norge med flest landskamper, og med sine ferdigheter og erfaring blir han viktig både direkte i form av sitt bidrag på banen, og indirekte i form av å lære bort og vise mindre erfarne spillere hva som skal til.

Christopher har følgende melding i forbindelse med overgangen:

Jeg skal bidra med min erfaring og rutine, og forhåpentligvis bidra til en del 3-poengere. Har fått litt tilbake gnisten som kanskje ikke har vært der på ei stund, og er klar for seriestart til helga!

Kai Bardal har følgende å si om nysigneringen:

Christopher var periodevis blant de aller beste spillerne i ligaen i Vega-tida. Når han er i god fysisk form har han ekstreme ferdigheter i angrep, og er sterk defensivt. Nå får han muligheten til å trene jevnt med laget han skal spille for, og han kan fort ha sine aller beste år foran seg. 

Debuten kommer mot Vesterålen og Nord-Sprint på bortebane i helga, mens hjemmedebuten kommer helga etter i Utleirahallen. Vi ønsker lykke til!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.