Før kampene mot KFUM og Sandefjord!

Postet av Futsal herrer den 5. Jan 2018

Det er klart for 4. runde av Eliteserien i futsal 2017/18, som for vår del inneholder kamp 5 og 6 for sesongen. Helgas motstandere i Utleirahallen er KFUM Oslo og Sandefjord.


For vår egen del har vi Johansson, Mathiassen og Henriksen ute med skade, mens Wiseth står over lørdagens kamp med karantene. Det gir følgende Utleira-tropp til helgas kamper:

Tangvik, Del Teso Mendez; G. Killingberg, L. Killingberg, Ravlo, Rønning, Valla Dønnem, Fossli, Wiseth (søndag), Vie, Kvalvær, Le Bozec, Moan, Gustad.

Utleira - KFUM Oslo, lørdag 6. januar kl. 15.00.

Seriemesteren fra 2009/10-sesongen har kommet bra igang med sesongen, og står med 10 poeng etter sine første 5 kamper.  Dette etter 3 poeng mot både Nord/Sprint og Vesterålen siste helg før jul, seier mot Vadmyra, uavgjort mot Sandefjord og tap mot Hulløy.

Denne sesongen er trener Esten O. Sæther tilbake bak roret, og med en fin miks av rutinerte ringrever og yngre spillere med friskt blod var det nok knyttet litt spenning til hvordan de kom til å fremstå. Etter knallsterke 6 poeng i Vesterålen (det blir nok ikke mange som klarer det) er det i alle fall ingen som kommer til å undervurdere dem i løpet av de neste ukene, og vi forventer en tøff batalje når kampen sparkes igang klokka 15 i Utleirahallen.

KFUM kommer til Trondheim med følgende tropp:

Sandsør; Wermåker, M. Jacobsen, Kelle, Røttingsnes, C. Jacobsen, Jonvik, Eliassen, Skaga.

Utleira - Sandefjord, søndag 7. januar kl. 12.00.

Seriemesteren fra 2015/16-sesongen har startet sesongen like bra som KFUM, og står altså med 10 poeng på sine 5 første mot de samme motstanderne. Forskjellen her er at mens KFUM har tapt mot Hulløy og slått Vesterålen har Sandefjord gjort det motsatte. De lilla fra Sandefjord har spilt sammen lenge nå, og selv om en av lagets store stjerner (Christian Leirvik) er skadet, er det mer enn nok av ferdighet og rutine på laget til at de kan slå hvem som helst hvor som helst. 

Troppen til Sandefjord er som følger:

Ajer; Anthonisen, Power, Martinsen, Espegren, Svadberg, Vallestad, Dizdar, Christiansen, Cham.

Det er med andre ord stor sannsynlighet for 2 tøffe og spennende kamper i Utleirahallen i helga. Som før jul velger vi å ha fri inngang for å få flest mulig folk til hallen, og så håper vi de som vil bidra heller kjøper noen lodd under søndagens kamp, eller legger igjen noen kroner i kiosken. Vel møtt!!

P.S; Om det ikke holder med 2 kamper i helga har du også muligheten til å se Vegakameratene møte KFUM i Utleirahallen søndag morgen klokken 10.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.