Før Utleira - Sjarmtrollan

Postet av Futsal Elite den 15. Nov 2019

Alt er klart for årets antatt tøffeste oppgjør i Utleirahallen!

Fjorårets seriemester Sjarmtrollan tar turen til Trondheim for årets tredje serierunde. Sjarmtrollan har kun spilt én kamp så langt i sesongen, og i den ble et sterkt Vesterålen beseiret 6-5 hjemme i Breivikahallen. Siden vi rykket opp for tre år siden har vi møtt Sjarmtrollan fire ganger i serien. Det første året tapte vi 0-4 borte og 2-3 hjemme, mens vi i fjor spilte 3-3 borte og 2-2 hjemme. Vi møttes også i sommerens Nordic Futsal Cup, der vi gikk seirende ut av første kamp etter straffesparkkonkurranse. 

Kai Bardal har følgende å si før kamp:

Jeg regner med det blir en kamp med det samme kampbildet som i fjorårets sesong: At de vil presse høyt for å unngå at vi setter opp en mot en, der de har store problemer. Så ofrer de alt, både innenfor og utenfor regelverket for å hindre den som dribler og for å blokke skudd. Det gjør at vi omtrent alltid får 10-meter mot dem og gjorde at det ble hele tre i nordisk mesterskap. Samtidig er de veldig gode til det de gjør. I februar i Utleirahallen scoret de målene sine etter helt grusomme balltap av oss. Vi må vise at vi har blitt mer modne, både med risikovurderingene og på det å følge løp og krige på lange baller.  Vi har hatt en fin start men vi må ha den samme innstillingen som i de to første kampene.

Målene fra fjorårets kamp i Utleirahallen:

Sjarmtrollan holder kortene tett til brystet angående tropp, men vi ser for oss at troppen ligner bra på troppen som slo Vesterålen i første runde. Da var følgende med:

Vik, Kroken; U. Vucenovic, Jørgensen, Eggen, Johnsen, M. Vucenovic, Schjetne, Fossli, Lind, Meyer, Clark, Gudvangen, Kristiansen.

For vår egen del mangler vi Killingberg fra tirsdagens tropp mot Ranheim, som vil si at vi stiller med følgende 13:

Enlid, Shayesteh; Økland, Ravlo, Stølan, Moen, Wiseth, Johansson, Vie, Kvalvær, Berre, Welo, Holmen.

Kampstart i Utleirahallen er lørdag 16. november klokken 15. Sesongkort kan du kjøpe ved å lese her:

https://www.utleira.no/blog/post/151221/futsal-sesongkort-og-billetter

Billetter (50,- for voksne, barn under 16 år gratis) kan kjøpes i døra.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline