Futsal: Sesongkort og billetter

Postet av Futsal Elite den 7. Nov 2019

Sesongkortsalget i gang for sesongen 2019/20!

De siste to årene har du kunnet se Eliteserien i futsal gratis i Utleirahallen. Dette har vi gjort fordi vi hadde lyst til at så mange som mulig skulle kunne få ta turen innom for å se på den flotte idretten vår og laget vårt. 

Nå føler vi tiden er inne for å ta en liten slant i inngangspenger, som forhåpentligvis ikke vil gjøre at folk slutter å komme på kamp, men som bidrar til å holde egenandelen til spillerne på et akseptabelt nivå.

Sesongkortet 2019/20 sikrer deg inngang på alle årets kamper i Utleirahallen for den nette sum av 300 kroner. På kjøpet får du også vår takknemlighet for bidraget til årets reisebudsjett!

Salget fungerer på følgende måte: 

VIPPS 300 kroner til 500829 (Utleira Futsal Elite), så får du utlevert kortet i døra ved første kamp du møter opp til. Om du kjøper i noen andres navn, skriv navnet du ønsker kortet skal stå på i meldinga som følger beløpet.

OBS: Fra og med kampen mot Ranheim 23.11. reduserer vi prisen på sesongkort til 250,-

På hver hjemmekamp vil vi blant sesongkortene trekke et kort som vinner Circle K-koppen 2020 (i gull, med Utleiralogo!), gitt av vår samarbeidspartner Circle K Tunga!

For de som ikke ønsker å kjøpe sesongkort vil det koste 50,- i døra, mens barn under 16 år fortsatt kommer gratis inn på kamp!

NB: Det er 9 ordinære hjemmekamper i årets Eliteserie. Kortet gir adgang til disse, men også til Ranheim-Utleira (som spilles i Utleirahallen), og muligens også Freidig-Utleira (hall ikke avklart). Total besparelse om du har tenkt deg på alle kampene er dermed 200-250 kroner.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline