Sterke resultater på Trondheim maraton

Postet av Utleira IL - Ski den 3. Sep 2016

Lørdag deltok tilsammen 12 utøvere fra Utleira IL friidrett på ulike distanser under Trondheim Maraton.

Utleira bet godt fra seg da Jonas Torbergsen løp inn til 13. plass (M23-34) i NM i halvmaraton på tiden 1.18.28. Jonas sikter mot helmaraton i Berlin om 3 uker og brukte dagens konkurranse som oppkjøring til dette. Utleira friidrett er meget glad for at han vil stille for Utleira i neste års utgave av St Olavsloppet.

Ungdommen var ikke dårligere da både Emilie Søderholm Andresen og Sivert Granheim tok klasseseier på 10 km i henholdsvis K12-13 og M14-15 år.

Emilie var klar vinner i sin klasse og løp 10 km på sterke 43.15 min. Også Sofie Aslaksen Aasly stilte til start i klassen og var sekunder unna 3. plassen.

Sivert satte ny pers på 10 km med tiden 36.50 min. Sivert hadde håpet på en tid på 37-tallet, men leverte over all forventning og var godt over minuttet foran andremann i klassen.

Også Henrik Næss kapret en pallplass da han tok 3. plassen i klassen M12-13 på tiden 45.08 min.

Gratulerer til alle utøvere med flott innsats!