Seriestart, Eliteserien i futsal

Postet av Futsal herrer den 26. Okt 2023

Utleira tar imot Vålerenga og KFUM til serieåpning på hjemmebane. 

Foto: Fotolars

Ventetiden er endelig over, og vi er klare for sesongstart 2023/24. Sesongen starter med hjemmekamper mot Vålerenga og KFUM, lørdag 28. og søndag 29. oktober kl. 15 i Utleirahallen.

For vår egen del er vi så klare som vi kan bli. En skadefri tropp gjør at Kai Bardal må sette noen på tribunen, noe som selvfølgelig er kjedelig for dem det gjelder, men et skikkelig styrketegn for troppen vår.

Siden i fjor har vi mistet kaptein Simon Johansson, noe som åpenbart vil bli et savn både på og utenfor banen. På den andre siden tror vi at signeringen av Sander Kleppe Halgunset og at mange av de andre i troppen har tatt steg likevel vil gjøre at vi skal klare å levere på et minst like høyt nivå denne sesongen. 

Første motstander er Vålerenga, som er ett av to lag som rykket opp til Eliteserien denne sesongen. Det er åpenbart et lag vi kjenner dårligere til enn alle andre lag vi skal møte i år, men vi skal være så ærlige at vi får ta på oss favorittstempelet når regjerende mester tar imot et nyopprykket lag på hjemmebane i serieåpningen. Uansett morsomt når et kjent klubbnavn tar turen inn i det gode futsalselskap.

Andre motstander er KFUM, et lag vi kjenner svært mye bedre. Med mange gode venner på motstanderlaget er det alltid god stemning før kampen, men når dommeren blåser igang er vi ikke alltid like gode venner. Med seg på laget har de antageligvis 4-5 spillere som tidligere har spilt for Utleira, hvorav Victor Dahl og Lars Røttingsnes sist deltok for oss på UEFA Futsal Champions League i Polen. Fjorårets kamp endte til slutt 6-3, etter 2-1 til pause, og vi forventer tøff motstand fra et antatt sterkere KFUM i år. 

Vi gleder oss veldig, og håper mange tar turen for å støtte opp om laget. 

Inngang: 60,- for voksne, barn under 16 år gratis.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.