Støttespiller 2021/22

Postet av Futsal herrer den 3. Nov 2021

Det nærmer seg sesongstart, og her kommer informasjon om sesongkort og billetter!

Vi går på med en ny sesong, og etter stengte tribuner i fjor, håper vi nå på fulle tribuner igjen i Utleirahallen. Serien starter førstkommende lørdag, og vi lanserer nå årets sesongkort, som har valgt å kalle "Støttespiller 2021/22". 

Kortet viser at du har lyst til å støtte opp om det vi driver med i Utleira futsal, og gir som et vanlig sesongkort fri adgang til alle våre 7 hjemmekamper, og et lodd i potten til alle premietrekninger som gjennomføres denne sesongen. 

For å bli støttespiller kan du sende 500 kroner med VIPPS til 500829 (Utleira Futsal Elite), så får du utlevert kortet i døra ved første kamp du møter opp til. Om du kjøper i noen andres navn, skriv navnet du ønsker kortet skal stå på i meldinga som følger beløpet. 

For de som ikke ønsker eller har anledning til å være støttespiller vil det som før koste 50,- i døra, mens barn under 16 år fortsatt kommer gratis inn på kamp!

P.S.: Vi er klare over at det "lønner seg" å kjøpe enkeltbilletter, dette er ment for dem som ønsker å støtte opp litt ekstra rundt det vi holder på med.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.