Før kamp: Utleira - Tirana

Postet av Futsal Elite den 22. Aug 2021

Arrangørlaget venter i andre kamp i UEFA Futsal Champions League

Etter gårsdagens kamp mot gruppefavoritt Haladás venter nå hjemmelaget KF Tirana i turneringens andre kamp i kveld kl. 20:30. KF Tirana har før turneringen virkelig forsterket seg, og i praksis er nesten hele det albanske landslaget hentet inn for å representere hovedstadsklubben, i tillegg til 3 landslagsspillere fra nabolandet Kosovo. Dette ga umiddelbart resultater, for i går ble hardtsatsende Differdange beseiret med 4-2 i det andre oppgjøret i gruppa vår.

Kai Bardal har følgende å melde om kveldens motstander:

Tirana er den mest meritterte albanske klubben. De har 10 seriegull og like mange deltagelser i Champions League. De tok sitt første seriegull flere år før NFF i det hele tatt hadde startet med en futsalserie. Tirana har aldri gått videre i Champions League før og må nok overgå seg selv om de skal gå videre i en usedvanlig sterk gruppe. De har forsterket laget med mange landslagsspillere fra Albania og tre landslagsspillere fra Kosovo, og gårsdagens triumf mot Differdange viser at de mener alvor i år. 

For vår egen del kan vi melde om at alle fortsatt er skadefrie, og klare for å forsøke gjenskape prestasjonen fra i går. Dagens motstander bør være svakere enn gårsdagens, så med en tilsvarende prestasjon i dag bør det være muligheter til å kjempe om 3 poeng helt til slutt. 

Kampen vises på den albanske rikskringkastingen, og i går kunne denne ses åpent på https://tv.rtsh.al/kanalet/rtsh-sport . Dersom det skulle bli endringer vil vi opplyse om dette på våre Facebook-sider.

Kampstart er altså 20:30.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.