Bilder fra Olavstafetten 2018

Postet av Utleira IL - Ski den 1. Mai 2018

Utleira Il friidrett med 7 lag til start i Olavstafetten tirsdag 1. mai. Stor oppmerksomhet rundt Utleiras lag i kvinner, veteran, som ble intervjuet av Adresseavisen.  F.v: Jette, Mona, Irene, May Britt, Marianne, Mireille og Line Beate. Soleklar klasseseier ble det også.

Jette fikk følge av hele damelaget på den siste delen av sisteetappen.

Seier ble det også på Utleiras lag i klassen gutter 11 - 12 år. 17 lag stilte til start i klassen og guttene vant med god margin. F.v: Mario, Håkon, Aksel, Kristoffer(8) og Filip.

Mario løp siste etappe på vinnerlaget i gutter 11-12. Her venter han på Håkon som kom inn til veksling med et godt forsprang til neste lag.

Mario løper Utleia inn til suveren seier.

Startnummer 382 var Utleira, jenter 11 -12 år. Lina i gang med første etappe.

Utleirateltet fikk prøvd seg i vinden på Øya i dag. Men teltet stod lenge nok til at vi fikk at lagbilde jentene. F.v: Lena, Lina, Margareta, Kristine og Linnea.

Første start i dag var klassen 8 -10 år mix. Rekorddeltakelse med 30 lag til start i klassen. Her Ingrid (i Utleiras farger) i gang med første etappe på 100 meter.

Hele laget i 8 - 10 år mix. Rekorddeltakelse gjorde at arrangøren etterhvert gikk tom for medaljer.  Men Utleiras jenter var tidlig nok ute til at de fikk sine velfortjente medaljer. F.v: Erle, Amanda, Lovise og Ingrid.

Laget i klassen gutter 13- 14 år. F.v: Sander, Andreas, Edvard, Even, Martin og Henrik. Even ble tilskuer i dag pga. av skade, men lover å komme sterkere tilbake senere i sesongen. Flere av guttene deltok også på den lange stafetten senere på dagen.

Sander løp første etappe på laget.

Martin løp siste etappe og hadde bedre sluttspurt enn løperen fra Hommelvik.

Jonas og Hedda hadde litt andre forventninger til resultatet på førsteetappen enn Petter hadde.  Våre 2 lag i åpen klasse, løp sammen alle herrelagene.

Fint å ha med Thea Helen på Utleiras lag igjen. Thea tok med seg venninnen Marthe, som også løp for Utleira i dag. Til daglig går de på skigymnas i Meråker.

Vi stilte med 2 lag i åpen klasse i den lange stafetten. Etter en times forsinkelse og venting i sur vind, fikk vi vite at det ikke ble pallplass på noen av lagene. Dermed ble det et lagbilde av de mest tålmodige.