Flott innsats på Dalgårdstafetten

Postet av Utleira IL - Ski den 11. Jan 2018

Onsdag 10. januar stilte Utleira IL ski med hele 7 lag på Dalgårdstafetten. Stafetten gikk i Nilsbyen og hadde 3 etapper, alle i skøyting.

I tillegg deltok noen av våre utøvere på mixlag med utøvere fra andre klubber. Meget gledelig også at Utleira stilte med lag i 8-10 års klassen. Flere deltok på skirenn for første gang.

Den store deltakelsen endte med pallplasser både i gutter 13-14 år, jenter 15- 16 år og jenter 13 -14 år.

Meget sterke resultater også av våre treningsvenner fra Bratsberg og Nidelv.

Se komplette resultater her:

Aller best gikk det for laget i klassen gutter 13 - 14 år. Martin, Sander og Even tok seieren i klassen. Edvard på lag med 2 løpere fra Strindheim endte på 3. plass.

Ikke første gang på pallen disse Utleirajentene. Hedda, Anette og Tuva tok 2. plass, kun sekunder unna seieren.

Velfortjente premier til Filip,  Daniel og Håkon, som gikk i klassen gutter 11 - 12 år.

Premieutdeling i klassen jenter 13 -14 år. Mila og Eva sammen på mixlag, endte på 2. plass. Kristin, Mari og Andrine fra Nidelv tok 3. plassen.

Stine, Guro og Margareta gikk på samme lag i jenter 11- 12 år.

Lena, Aurora og Oskar gikk i klassen gutter 11 - 12 år.