St Olavsloppet 2017 - Dag 2

Postet av Utleira IL - Ski den 12. Jul 2017

Dag 2 startet med enda bedre vær enn dag 1. Over 20 grader og solbriller en nødvendighet. Med leilighetene kun 50 meter unna starten og et litt senere starttidspunkt, ble starten på dagen vesentlig lettere enn dagen før. Her Linnea under oppvarming til førsteetappe for Lag 2.


Julian endelig klar for å løpe en etappe. Men ishockeyskade og lungebetennelse i forkant av Loppet, ble han instruert i å ta det litt rolig i dag.


Aksel, Martin og Sander på torget i Åre hvor Martin skulle løpe første etappe for Lag 1.


Vilde løp 2. etappe i dag. 3,9 km til Duved. Her venter hun på Linnea. Da Vilde kom til Duved hadde de 2 jentene løpt 3 minutter raskere enn lagledelsen hadde forventet. Med kilometertider på rundt 5 minutter på begge, lover det godt for Utleiras framtid.


Yngstemann Granheim ferdig med første etappe på Lag 1. Kilometertiden på 3.58 km/min. sier alt om innsatsen. Filip ut på andre etappe med fullt fokus.


Ut på andre etappe fikk vi en aldri så liten følelse av deja vu. Filip gjør som i fjor og løper Utleira forbi IK Skabbräven. Denne gangen med større margin.


Even og Kasper i Duved. Kasper løp en etappe hver dag i Loppet.


David, Filip, Tuva og Mia på veksling i Staakurvan. Filip en av mange som trengte avkjøling etter etappen.


Kasper sender Tuva ut på etappen mot Tännforsen. 4,2 km med motbakke. Likevel ønsket Tuva å få en tøffere etappe neste dag.


Bernt Emil på plass ved vekslingen i Asån hvor han venter på at David skal komme. Marens mor Hanne løp samme etappe for Skatt Midt-Norge, men hadde ingen ambisjoner om å slå følge med Bernt Emil.

På sin etappe hadde David innhentet et lag av interesse. Det var Søskenbarna Fuglem, som har flere Utleiraløpere på laget.

Martin ut på nest siste etappe. Samtidig startet Edvard for Søskenbarna Fuglem. Begge løpere gav alt, men ingen klarte å få noen luke.


Dermed ble det opp til William og Johannes av avgjøre hvilket lag som skulle komme først i mål. En lang og tøff etappe på 11 km og mye oppover på tur opp på Skalstufjellet.


En kjempeetappe av Edvard, som har gitt alt.


Det hadde Martin også :)


Johannes og William på vei opp til Skalstufjellet. Stor spenning blant dem som fulgte lagene. Lagleder og Aksel dokumenterer duellen med videokamera.


Aksels mamma Irene er maratonløper. Hun tok dermed de lengste etappe for Lag 2. Her er hun i fint driv opp på fjellet.


Stort behov for avkjøling ved drikkestasjonen for William og Johannes.


Utleiraløperne venter spent på hvem som kommer først til Sandvika.


Et bilde sier mer enn tusen ord.


Emil fra Nidelv har trent sammen med Utleira det siste året. Under St Olavsloppet løper han for Bratsberg IL. Her sammen med pappa Tor Ole.


Mona, Line Beate, Jonas og Mila har fått beskjed om at Irene snart skal løpe i mål for Lag 2.


Mens de speider etter Irene, gjør løperne seg klare til å løpe de siste biten inn til mål sammen med henne.


Laget vel i mål og Irene følte seg bare bedre for hver dag som gikk.

Turen gikk deretter tilbake til Åre for mer bading og sosialt samvær.

















Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.