Kampreferat: Sverresborg - Utleira

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 19. Feb 2016

17. februar 2016

Ny bortekamp stod for tur. Kjente trakter var det likevel, da vi ikke måtte lenger enn til Trondheim Spektrum for å spille kamp mot Sverresborg, laget med plassering like over nedrykksstreken. Vi visste at denne kampen kom til å bli tøff, og vi måtte brette opp ermene. Sverresborg spiller tross alt for å beholde plassen i divisjonen.

Vi starter kampen relativt bra. I angrep får vi til noen fine angrep anført av Tora. Thea viste frem sitt gode skudd, og fikk satt noen fine mål fra sin kantposisjon. Vi henger godt med fremover og klarer oss brukbar bakover også. Sverresborgs skyttere setter inn en del fine mål, men det er vi som leder halvveis i første omgang, 8-5. Sverresborg viser at de er et lag som ikke gir seg, og forsetter å trykke på. Vi sliter mer og mer med deres skyttere, og får det ikke til å fungere i forsvar. Framover begynner vi også å trøble, og blir veldig stresset av deres 3:2:1-forsvar. Sverresborg går til pause med ledelsen 11-10.

Sverresborg fortsetter å stresse oss med sitt offensive forsvarsspill, og vi evner bare å score to ganger i løpet av de første 18 minuttene av andreomgangen. Skytterne deres får igjen banket inn scoringer på rekke og rad, og de leder med 6 når det gjenstår 10 minutter. Elisabeth kommer inn på banen, og sammen med Tora og June tar de ansvar. Det blir mye høyere intensitet i forsvarsjobbinga, og vi får uttelling i mål fremover, både fra bak på banen og av June på kant. Vi tar innpå hjemmelagets forsprang, men opphentingen startet for sent. Vi taper til slutt med to.

Sverresborg - Utleira 20-18 (11-10)

Camilla Nybø, Mathilde Tømmerås, Pia Rehaug, Tora Sletvold, Tone Haugerud, June Nilsen, Malin Løset, Trude Iversen, Cecilie Ljostveit, Elisabeth Hammerstad, Johanna Jacobsen, Mathilde Holck, Thea Nitteberg, Hanna Ronglan.