Kamphelg i Utleirahallen

Postet av Futsal Elite den 27. Nov 2021

Utleira futsal møter Sjarmtrollan lørdag kl. 16 og Hulløy søndag kl. 12. 

Vi kom godt igang i åpningshelga med 12-1 mot Fredrikshald og 4-2 mot Sandefjord, men nå venter nye utfordringer i kampene mot to av lagene fra nord.

Lørdag møter vi vår erkerival fra Tromsø, Sjarmtrollan, som sesongdebuterer etter å ha utsatt åpningshelga. Sjarmtrollan er laget som sist vant serien utenom oss selv, da de sikret seieren i 2018/19-sesongen. I 2019/20 endte de på tredjeplass, mens det ble fjerdeplass i den amputerte fjorårssesongen. Vi rakk likevel å spille begge de to kampene mot Sjarmtrollan, som endte med 4-3 hjemme og 2-2 på bortebane. 

Søndag møter vi Hulløy fra Bodø, som også sesongdebuterer denne helga. Hulløy var laget som snøt oss for opprykket i vår første sesong, og leverte en meget god sesong i 2019/20,  som ga sølv. I fjorårets amputerte sesong endte det med en skuffende 6. plass, og revansjelysten er nok stor for den hardtsatsende klubben som før årets sesong har hentet CL- og VM-vinner Gabriel Dias som hovedtrener, samtidig som Kenneth Rakvaag er tilbake fra Malta for å vokte målet. 

For vår egen del mangler vi Morten Ravlo som sliter med en overbelastning, mens vi ellers stiller alle mann alle til helgens kamper. 

Utleira - Sjarmtrollan, lørdag 27. nov. kl. 16.
Utleira - Hulløy, søndag 28. nov. kl. 12.

Inngang kroner 50,- for voksne, barn u/16 gratis. Støttespiller-kortet selges denne helga for kroner 400,- og gir inngang til alle resterende kamper denne sesongen.

Om du ikke har anledning til å komme deg til hallen sendes kampen av Nidaros/Direktesport. Kampen ser du her:

https://www.direktesport.no/event/039c45dc-e071-4da4-ba30-3f07cc7ce63d


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.