Før kamp: Utleira - Differdange

Postet av Futsal Elite den 24. Aug 2021

Alt er klart før siste gruppespillkamp i Albania.

I siste kamp venter mesteren fra Luxembourg, FC Differdange 03. Laget kom nok nedover til gruppespillet med klare planer om å komme seg videre til hovedrunden, men med to knepne tap i de to første kampene er de det eneste laget i gruppa som ikke har teoretisk mulighet til å komme seg videre. 

Laget er en gjenganger i turneringa, og til årets turnering har de satset ekstra hardt, og reist nedover med en spillertropp bestående av 16 portugisere, 1 kroat, 1 fra Luxembourg og 1 fra Guinea Bissau. Det er liten grunn til å tro at disse er i Luxembourg for noe annet enn å spille futsal, så hva dette gildet har kostet er det bare å spekulere i. 

Nå er de altså utslått, og har bare stoltheten igjen å spille for. Det er grunn til å tro at de ikke har lyst til å reise hjem med 0 poeng, og vi forventer derfor en motstander som kommer til å selge seg dyrt. 

Vi ser ut til å ha berget unna de verste skadene, og forventer å stille med mer eller mindre uendret lag til den siste gruppespillskampen. Seieren i forrige kamp ga enorm mersmak, og muligheten for både flere rankingpoeng og godt humør på hjemturen bidrar til at vi har stor tro på at viljen og lysten til å ofre alt for å gjenskape søndagens prestasjon og resultat er tilstede.

Vi håper kampen streames av motstanderne i Differdange, og vil dele linken med dere som har lyst til å se.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline