Seriemester etter avbrutt sesong!

Postet av Futsal Elite den 25. Feb 2021

NFF har i samråd med klubbene besluttet at Eliteserien 2020/21 stoppes. Sluttabellen beregnes ved hjelp av gjennomsnittlig antall poeng per kamp, som gir gull til oss, sølv til Sandefjord og bronse til byrival Freidig.

Etter at det har vært stopp i seriespillet siden 18. januar, har antallet utsatte kamper økt og økt, og vi så etter hvert at det ble umulig å ta igjen kampene innenfor det normale sesongvinduet. Med 5 av 8 klubber i byer med pågående mutantutbrudd var heller ikke utsiktene for å få unna mange kamper i løpet av den nærmeste tiden stor. Mulighetene for at sesongen skulle dra ut mot sommeren, i kombinasjon med de inngripende restriksjonene toppidrettsprotokollen har på dagliglivet til den enkelte spiller gjorde at NFF og klubbene diskuterte en mulig sesongslutt forrige helg. Et stort flertall av klubbene sa seg enige i at det mest fornuftige var å si seg fornøyd med å ha kommet så langt, men at det var på tide å innse at nok var nok.
Vi skulle selvfølgelig likt å avgjøre selv ute på banen etter en meget god sesong som har gitt 21 poeng etter 6-3-0 på 9 av de 14 kampene som skal spilles, men samtidig er vi stolte av å ha vært med på å ta en ansvarlig og god beslutning i en krevende situasjon. For vår del handler det nå om å gjøre oss best mulig rustet til det som forhåpentligvis blir en normal sesong i 2021/22, med Champions League i august.


Les mer på: https://www.fotball.no/turneringer/eliteserien-futsal/2021/eliteserien-i-futsal-innstilles/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.