Før Utleira - Hovocubo

Postet av Futsal Elite den 28. Nov 2020

Bare timer igjen til Champions League i Utleirahallen!

Etter en berg- og dalbane i de siste ukene hvor forventningene til om det faktisk skulle bli kamp har endret seg flere ganger, tror vi ikke lenger det finnes flere skjær i sjøen. Gårsdagens delegatmøte, hvor UEFAs delegat skulle godkjenne arrangementet mht. sikkerhet, anlegg, smittevern, spillere, drakter etc. gikk strålende, og samtlige involverte på feltet har fått negative svar på de siste covid-testene. 

Kai Bardal har hatt en ekstra tøff jobb denne helga med å ta ut dagens tropp, siden flere spillere som har bidratt med veldig mye måtte utelates fra den 14 mann store kamptroppen. De heldige som fikk være med er:

Enlid, Øie; Økland, Killingberg, Ravlo, Stølan, Høvik, Moen, Wiseth, Johansson, Vie, Andreassen, Welo, Johansen

Kampen som virkelig kunne sprengt kapasiteten i Utleirahallen, må av forståelige grunner avvikles uten våre kjære tilskuere og støttespillere på tribunen. Vi kopierer suksessen mange fotballag har hatt denne sesongen med å prøve oss med sofabillett til de som har lyst til å støtte opp om et futsallag som har kommet til Champions League, men fortsatt betaler treningsavgift. Alle som kjøper billett til 50 kroner (eller mer), er med i trekning av Utleira-effekter (skjerf, flagg og drakt).

De som vil se kampen henvises til vår samarbeidspartner Nidaros, som er på plass med 7 mann for å produsere en førsteklasses stream i anledning vårt store øyeblikk.Kampen kan du se ved å trykke på følgende link:

https://www.direktesport.no/event/f0287aa9-6e54-4517-bb52-217aff18114a?publication=www.nidaros.no0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline