Pressemelding: UEFA Futsal Champions League

Postet av Futsal Elite den 18. Nov 2020

Vi stiller i Champions League.

Etter mye frem og tilbake ser det ut til at det kan gå mot hjemmekamp i UEFA Futsal Champions League likevel.

Vi ble mandag kontaktet av NFF som ønsket at vi skulle trekke laget fra årets utgave av UEFA Futsal Champions League. Vi kommuniserte at vi kunne støtte beslutningen, dersom det fremgikk klart overfor UEFA og omverdenen at dette var etter instruks fra NFF, og ikke etter eget ønske. Etter en litt rotete prosess, der vi selv bidro betydelig til forvirringen, kom det imidlertid frem at NFF ikke kom til å beordre oss til å trekke laget, og at vi selv måtte trekke laget fra turneringen. Dette valget ønsker vi ikke å stå ansvarlige for selv, med de for oss ukjente økonomiske konsekvenser det kan få opp mot motstander og UEFA.

Utleira futsal har etter samtaler med kommuneoverlegen fått bekreftet at arrangementet kan avholdes innenfor gjeldende regler. 

Motstander Hovocubo vil iht. UEFA-protokollen testes dagen før avreise i Nederland, testes ved ankomst flyplass, og ellers holdes skjermet i egen etasje på hotellet under hele oppholdet. Hvis samtlige tester negativt ved ankomst kan laget forlate hotellet for trening fredag og kamp lørdag, før de etter planen forlater landet søndag. Ved positiv test hos et av medlemmene i delegasjonen vil kampen avlyses, de(n) smittede vil holdes i isolasjon, mens de øvrige havner i nærkontaktkarantene, og en eventuell hjemreise før 10 dager er gått må avklares med kommuneoverlegen. 

Vår intensjon er derfor at kampen gjennomføres som planlagt lørdag 28. november kl. 16. Det er nå opp til motstander om den er villig til å ta den særnorske risikoen mtp. eventuell isolasjon og karantene ved eventuell positiv test ved ankomst.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline