Futsal: Eliteserietroppen er klar.

Postet av Futsal Elite den 11. Nov 2020

Troppen er spikret før sesongstart etter et par signeringer.

Sistemann inn før årets sesong er Petter Høvik (bildet), som tar fatt på sin andre periode i Utleira-trøya etter å ha spilt for oss i debutsesongen i Eliteserien i 2017/18. Petter er en ekte trondheimsgutt fra Byåsen, og var med Kai Bardal og de andre gjennom suksessperioden til Vegakameratene. Petter bor i Oslo, men med tvungent hjemmekontor blir det såpass greit å være nok i Trondheim at han får trent nok til å forsvare en plass på laget. Den andre nysigneringen er Oskar Andreassen fra Vegakameratene, som vi tidligere har presentert.

På avgangsfronten kan vi melde om at Morten Berre har flyttet til Oslo før årets sesong, men begge parter holder døren åpen for at han kan bidra til Champions League ved behov. Han har imidlertid ikke like lett for å komme seg hit på ukedagene, og blir nok dessverre ikke å se utenom eventuelt i Champions League.

Av andre fravær er det først og fremst Andreas Fossli som må nevnes, som antageligvis ikke blir å se i løpet av sesongen etter beinbruddet i slutten av oktober. Vi har også noen småskader, men per nå er ingen fullstendig uaktuelle til sesongens første kamper.

Det betyr at spillerne som er mer eller mindre klare for årets sesong er:

Keepere

Sondre Enlid
Helge Øie
Even Tokerud

Utespillere

Andreas Økland
Lars Erling Killingberg
Morten Ravlo
Oskar Stølan
Petter Høvik
Christopher Moen
Jonas Wiseth
Simon Johansson
Erlend Vie
Even Rogstad Kvalvær
Oskar Andreassen
Rune Holmen
Sindre Welo
Magnus Johansen
Gaute Gamnes
Erlend Henriksen
Jan Magnus Weeke

Støtteapparat

Støtteapparatet har siden fjorårets sesong blitt forsterket med Morten Grønning Haugseth, som går inn som keepertrener. Morten har først og fremst keepertrenererfaring fra fotballen, fra flere klubb- og kretslag, og mens futsalkeeperkompetansen gradvis bygges opp er det uansett veldig nyttig for keepergruppa å ha en ekstra øremerket ressurs til å bidra i aktiviteter, før han på litt sikt er klar for å ta over hele opplegget på egen hånd.

Kai Bardal og Anders Stenberg fortsetter heldigvis som trenere, mens Tore Schjølberg og Torgeir Kråkenes tar seg av det administrative. Vi er også så heldige at den tilknyttede legen, Jan Egil Romestrand, har flyttet til byen og kan følge oss tettere, og at spillende fysioterapeut Erlend Henriksen bidrar med sin kompetanse ved å gi råd og behandling til spillere som trenger det i forbindelse med trening. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline