Sesongstart for Eliteserie futsal!?

Postet av Futsal Elite den 8. Nov 2020

Etter lang ventetid er det etter planen duket for seriestart kommende helg, hjemme i Utleirahallen.

Mye har skjedd siden vi jublet for seriegull i Utleirahallen i månedsskiftet februar/mars, og ingenting har vel blitt som noen hadde trodd. Nordisk ble avlyst, og CL ble utsatt, og vi får dermed seriestart før vi spiller første runde av CL, med de fordelene og ulempene det medfører.

Mens administrasjonen har vært tungt fokusert på Champions League, har trenere og spillere i mye større grad fokusert på de tre seriekampene som skal spilles først:

Lørdag 14.11 kl. 16: Utleira - Vesterålen
Søndag 15.11 kl. 12: Utleira - KFUM

Lørdag 21.11 kl. 19: Utleira - Freidig

Usikkerheten er stor foran årets sesong, men enn så lenge har vi ikke fått noen signaler om at det ikke er aktuelt å starte sesongen. Det som er klart er at alle kamper spilles bak lukkede dører, som gjør at ingen andre enn spillere og støtteapparat slipper inn i hallen. 

Det er selvfølgelig beklagelig, men vi skal sørge for at alle kamper i Utleirahallen streames, enten av Nidaros, Nardoposten eller oss selv (på Facebook). Vi vil fortløpende informere om planene på Facebook og Twitter, så det er bare å ha is i magen om du ikke finner link.

Utover uka kommer vi med litt mer info om årets tropp, årets sponsorer og annen informasjon som kan interessere. Følg med!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.