Futsal Champions League: Hovocubo motstander i første runde

Postet av Futsal Elite den 27. Okt 2020

Det blir nederlandsk motstand i vår aller første kamp i UEFA Futsal Champions League. 

Før trekningen var det ikke veldig stor usikkerhet med tanke på utfall, i og med at det fra før var klart at kampen skulle spilles hjemme, og at vi kom til å møte den nederlandske eller engelske mesteren. Etter at Utleira ble plukket opp fra bollen først, var Hovocubo fra Nederland neste lag opp fra bollen, og vi skal altså møtes til dyst i Utleirahallen en gang mellom 24. og 29. november.

Koronasituasjonen gjør selvfølgelig at det er noen forbehold, men vi håper og tror det lar seg gjøre å få de nederlandske mesterne til Trondheim, og at kampen kan spilles i henhold til planen.

Motstander Hovocubo vant den nederlandske serien i 2017/18, 2018/19, og ledet med god margin og ble kåret som mester da serien ble avbrutt i mars 2020. I UEFA Futsal Champions League ble det stopp i første gruppespill i 2018/19 etter andreplass i gruppa, mens de gikk videre fra første gruppespill før det ble for tøft i viderespillet i 2019/20. 
  

Trener Kai Bardal har følgende kommentar til dagens trekning:

Vi møter et sterkt lag fra en nasjon med lange futsaltradisjoner. De har mange gode individuelle spillere, som er sterke i duellene og kan skape noe selv. De vant sin kvalifiseringsgruppe enkelt i fjor, men fikk det nokså tøft i gruppespillet. De er godt i gang med sitt hjemlige seriespill og har vunnet alle kampene. Det er et hakk opp i nivå fra hjemlig seriespill, men det blir en fin utfordring for oss. Vi har ikke tapt i Utleirahallen på snart 3 år.

Vi har fått tilsendt informasjon fra UEFA.com, der det bekreftes at kampen skal spilles uten publikum, men vi har allerede avklart at Nidaros kommer til å streame kampen, slik at det blir mulighet for å bivåne det historiske øyeblikket i Utleiras historie. Vi kommer tilbake med mer info når det blir avklart dato og andre detaljer om oppgjøret.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.