Ny hjemmehelg i Utleirahallen!

Postet av Futsal Elite den 7. Feb 2020

Det er duket for 12. og 13. serierunde i Eliteserien hjemme i Utleirahallen, hvor vi tar imot KFUM og Fredrikshald.

Landslagspausen er over, og vi starter rett på igjen med dobbeltkamp på hjemmebane mot middelshavsfarerne KFUM og Fredrikshald. De ligger nå plassert på hhv. 5. og 6. plass på tabellen med sine 23 og 13 poeng. 

KFUM startet sesongen meget sterkt, og var som eneste lag utenom oss ubeseirede frem til vi møttes i Oslo første helga i januar. Siden det har de tapt mot oss (3-4), Hulløy, Vesterålen og Sjarmtrollan, og vunnet mot Freidig og Ranheim. Fredrikshald tapte 1-5 mot oss samme helg som de tapte mot Hulløy, før de vant begge kampene i Trondheim, før to påfølgende tap på hjemmebane mot Vesterålen og Sjarmtrollan.

Begge lagene har vist gjennom sesongen at de har et høyt toppnivå, men at variasjonen i prestasjonene kan svinge mye fra helg til helg. 

For vår egen del har vi hatt både sykdom og slitne kropper i gruppa denne uka, men på dagens trening var alle unntatt Oskar Stølan (syk) klare til å være med. Kvalvær og Berre står over med karantene, og vår tropp blir dermed:

Enlid, Øie; Økland, Killingberg, Ravlo, (Stølan), Fossli, Moen, Wiseth, Johansson, Vie, Welo, Johansen, Holmen.

To av disse må ut søndag for å gjøre plass til Berre og Kvalvær.

Billetter (50,- for voksne, barn under 16 år gratis) kan kjøpes i døra. VI selger også fortsatt sesongkort (kr. 200,- for de 5 gjenværende kampene) hvis noen har lyst til å være med i trekninga av Circle K-koppen 2020.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline