Toppkamp i Oslo!

Postet av Futsal Elite den 11. Jan 2020

Juleferien er over, og vi har satt kursen sørover for å møte KFUM og Fredrikshald denne helga.

KFUM - Utleira, lørdag 11.01.20 kl. 17:00.
Fredrikshald - Utleira, søndag 12.01.20 kl 14:00.

Seier i vår forrige kamp mot Hulløy sørget for at vi sto igjen som det eneste laget som ikke har avgitt poeng så langt, og på lørdag møter vi det andre laget som ennå ikke har tapt. KFUMs 5-2-0 viser at de mener alvor denne sesongen, og vi forventer dermed en tøff start etter juleferien. KFUM er også ett av to lag vi ikke har slått i eliteserien, der vi står med 0-3-1 etter blant annet 0-0 og 3-3 i fjorårets oppgjør.  Søndag venter Fredrikshald i Remmenhallen. Laget var nyopprykket i fjor, og da endte det 4-1 i vår favør i tilsvarende oppgjør, mens vi spilte 4-4 hjemme i Utleirahallen. Fredrikshald ligger så langt i sesongen på en 6. plass med 7 poeng på 7 kamper, og smått sjokkerende 38-39 i målforskjell, som vil si et målsnitt per kamp på over 11.

Vi har brukt juleferien godt, med en perfekt blanding av trening frem mot jul, et par dager helt fri rundt julaften, før vi startet på igjen i romjula. Lars Erling Killingberg er ute med sykdom, mens Simon Johansson fortsatt ikke er helt god i skuldra etter å ha fått den ut av ledd mot Sjarmtrollan. Troppen som reiser sørover for å forsøke å forlenge oppholdet på tabelltoppen er derfor:

Enlid, Økland, Ravlo, Stølan, Fossli, Moen, Wiseth, Dønnem, Vie, Kvalvær, Berre, Welo.

NB: Jonas Wiseth fulgte tipsene fra gruppa og ble far ei uke før termin i romjula, slik at han var klar til å reise sørover sammen med oss i dag. Vi gratulerer Jonas og Ingrid med ankomsten av lille Olav!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline