0-6, Welo
0-7, Welo (Vie)
0-8, Wiseth (Moen)
0-9, Johansson (Moen)

Etter 7-2 mot Vesterålen i serieåpninga ventet bortekamp (på hjemmebane) mot Ranheim 3 dager senere. Nyopprykkede Ranheim hadde fått 2-9 i fleisen mot Hulløy i Bodø i helga, og det var ingen tvil om hvor favorittstempelet lå før sesongens andre kamp. Utfordringen vår var dermed primært å gjøre en ordentlig jobb, så regnet vi med at kvalitetsforskjellen mellom lagene skulle vises utover i kampen.

0-1 kommer kjapt, og som i første kamp er det Johansson som er første målscorer med et volleyskudd på en corner fra Wiseth. 0-2 kommer minuttet senere ved Welo etter svakt keeperspill, før samme mann er på plass igjen med et prosjektil fra innspark noen minutter senere. Halvveis i omgangen åpner Wiseth scoringskontoen for sesongen med et velplassert skudd etter et hjørnespark. 0-5 kommer etter fint forarbeid av Morten Berre, og Erlend Vie får æren av å sette ballen i tomt mål på bakre. Siste mål før pause kommer nok en gang fra Welo, og denne gangen er det et frispark fra 10 meter som limes knallhardt oppe ved tverrligger.

I andre omgang fortsetter vi å kjøre på. Først øker Welo til 0-7 med sin fjerde scoring for dagen etter fint forarbeid av Vie, før Wiseth øker til 0-8 etter en frisparkvariant hvor han får ballen av Moen. Dagens siste scoring står kaptein Johansson for, også den assistert av Moen, som nå står med 5 målgivende etter de to første kampene.

Nå venter atskillig tøffere motstand til helga, hvor fjorårets seriemester tar turen til Utleirahallen for å måle krefter i det som må antas å bli en tøff og jevn kamp. Kampstart i Utleirahallen er lørdag kl. 15.00. VI håper på fulle tribuner også da!