Futsal: Stallen før sesongen

Postet av Futsal Elite den 29. Okt 2019

Med knappe to uker til seriestart er det på tide å se på stallen som skal spille Eliteserie for Utleira denne sesongen.

Siden forrige sesong har vi signert Sindre Welo fra Freidig, mens Erlend Vie har flyttet tilbake til Trondheim og meldt overgang fra Sandefjord. Andreas Økland er tilbake fra to års eksil i Oslo. Morten Ravlo la opp før fjorårssesongen pga. en trøblete kropp, men etter 3 måneder fri var kroppen bra igjen, og han har derfor bestemt seg for å gi det et ordentlig forsøk igjen. Ellers er også Andreas Fossli tilbake igjen etter å ha stått over forrige sesong på grunn av skader.

Av spillere ut har vi Håkon Mjell, som har flyttet sørover, og sagt takk for denne gang. Erland Tangvik har trappet ned futsal for å prioritere fotball, mens Espen Mathiassen har gitt seg på grunn av skader. 

Av usikre kort har vi Daniel Singstad Stegavik, Gaute Gamnes og Jonas Uran Rønning som vi håper, men ikke vet om vi får se på banen denne sesongen.

Spillerne som dermed ser ut til å være aktuelle for kamper denne sesongen er:

Keepere: Sondre Enlid, Mojtaba Shayesteh, Even Tokerud
Utespillere: Andreas Økland, Rune Holmen, Lars Erling Killingberg, Morten Ravlo, Oskar Stølan, Andreas Fossli, Christopher Moen, Jonas Wiseth, Simon Johansson, Erlend Vie, Even Rogstad Kvalvær, Julien Le Bozec, Sindre Welo, Morten Berre, Mathias Endresen.

I tillegg har vi en stor pool med spillere som starter på andrelaget, men som fort kan bli aktuelle for kamptropp og spill gjennom gode prestasjoner.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline