Sindre Welo til Utleira futsal

Postet av Futsal Elite den 16. Okt 2019

Det er med stor glede vi kan ønske Sindre Welo hjertelig velkommen til Utleira! 

Welo kommer fra Freidig futsal, hvor han i fjor leverte 14 mål i Eliteserien, noe som holdt til 4. plass på toppscorerlista. Tidligere har han spilt en sesong for Freidig i 1. divisjon, og noen enkeltkamper for Tiller i Eliteserien for noen år siden.  Den første fulle sesongen hans i Eliteserien viste at han var i stand til å både delta på alt og prestere på det nivået, og det ble tidlig klart at det var en spiller vi ønsket å sikre oss i forkant av denne sesongen. 

Welo selv har følgende kommentar til overgangen: 

Jeg ser veldig frem til å spille for Utleira. Jeg har kommet til et lag med et sterkt sportslig miljø, og med mye erfaring både i stallen og på trenersida.  

Om den kommende sesongen har han følgende ambisjoner for egen og lagets del: 

Jeg har ambisjoner om å bli en bedre spiller, og å bidra til at laget spiller god futsal. For lagets del handler det om å få ut potensialet - om vi gjør det kan vi matche de fleste

Kai Bardal er naturlig nok meget fornøyd med signeringen av Welo: 

Han har vist for Freidig at han kan score mange mål og det håper vi han fortsetter med. Samtidig har han nokså allsidige ferdigheter og et bra fysisk grunnlag. Jeg tror han har et stort potensial som futsalspiller.

Debuten har allerede kommet i treningskamper mot NTNUI, mens offisiell debut kommer mot Vesterålen i serieåpningen lørdag 9. november.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline