Tap mot Sjarmtrollan

Postet av Futsal Elite den 28. Feb 2018

Siste sjanse til å ha heng i toppen av tabellen ble misbrukt borte mot Sjarmtrollan, og til slutt ble det 4-0 til den regjerende seriemesteren.

Sjarmtrollan– Utleira 4-0 (1-0)

Tropp

Erland Tangvik, Félix Del Teso Mendez, Lars Erling Killingberg, Morten Ravlo,  Jonas Uran Rønning, Petter Høvik, Andreas Fossli, Jonas Wiseth, Simon Johansson, Erlend Vie, Even Kvalvær, Magnus Moan.

Mål

1-0, Milos Vucenovic, 16. min.
2-0, Tobias Schjetne, 25. min.
3-0, Milos Vucenovic, 29. min.
4-0, Jørgen Vik, 36. min.

Gult kort

Gaute Nilsen Fossli (Sjarmtrollan).

Om kampen

Til tross for kun ett poeng i kampene mot KFUM og Sandefjord i Oslo forrige helg hadde vi en ørliten mulighet til å henge med helt i toppen. Det krevde imidlertid at vi tok 3 poeng mot det eneste laget i eliteserien vi ikke hadde tatt poeng mot så langt, Sjarmtrollan.

Kampen kommer fint igang for vår del, og som i forrige kamp mot Sandefjord er vi absolutt det førende laget fra start.  Vi spiller oss til flere brukbare sjanser, men de virkelig store som bare må i mål uteble. Etter 16 minutter får imidlertid Vucenovic sjansen han har ventet på når en klarering dumper ned i bakrom, og alene med keeper Tangvik gjør storscoreren ingen feil. Vi går til pause med 1-0 til Sjarmtrollan, men spillet gjorde at det ikke var grunn til noen krisemaksimering under pausepraten. 

I andre omgang er det absolutt jevnere, men måten Sjarmtrollan går opp til 2-0 er sånt som vi ikke kan holde på med om vi skal vinne slike kamper. Tobias Schjetne får ballen av oss på midten og kommer alene med keeper, og heller ikke han gjør noen feil. Et par minutter senere øker Sjarmtrollan til 3-0 ved Vucenovic,  og luften går litt utav oss. Vi setter igang med overtallsspill med 8-9 minutter igjen, men det eneste vi får igjen for det er en ny en i sekken når keeper Jørgen Vik får skyte i tomt mål etter en redning.

Med det forblir Sjarmtrollan det eneste laget vi ikke tok poeng mot i årets sesong, og de får gjøre opp om seriegullet med Vesterålen og Sandefjord.

For vår del venter et prestisjetungt lokalderby mot Vegakameratene førstkommende søndag, før vi møter Hulløy og Vadmyra til sesongens to siste kamper påfølgende helg. Alle kampene spilles i Utleirahallen, og vi håper mange tar turen for å se oss fullføre vår første sesong i eliteserien!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.