Erland Tangvik, Félix Del Teso Mendez, Lars Erling Killingberg, Gard Killingberg, Morten Ravlo,  Jonas Uran Rønning, Eirik Valla Dønnem, Andreas Fossli, Jonas Wiseth, Erlend Vie, Even Kvalvær, Magnus Moan, Erlend Henriksen, Erlend Flø Gustad.

2-3, Erlend Tjøtta VIe, 22. min.

Gule kort

Erland Tangvik, Jonas Wiseth.

Om kampen

Det var duket for et skikkelig toppoppgjør i Utleirahallen denne søndagen. Vi kom til kampen med 3-0-0 på våre 3 første, mens Sjarmtrollan sto med 4-0-1 etter sine 5, inkludert nedsablingen av Vegakameratene (9-0) kvelden før.

Kampen åpner med et visst Utleira-initiativ, og både Wiseth og Kvalvær er nære på i åpningsminuttene, men uten resultat. Det blir det dessverre i det 5. spilleminutt, idet Martin Berg Johnsen drar seg forbi på venstrekanten og setter ballen over Tangvik og i mål på Sjarmtrollans første sjanse. Videre i omgangen beholder vi iniativet, og vi får gode muligheter til å utligne, i tillegg til at Sjarmtrollan må lage så mange frispark at vi får 10-meter allerede etter 15 minutter. Erlend Vie trer frem og setter ballen kontrollert over Jørgen Viks høyre skulder og i nota til 1-1. Det holder imidlertid ikke lenge før Sjarmtrollan er tilbake i ledelsen. Svake vurderinger gjør at Sjarmtrollans keeper får spille opp på Sjarmtrollans toppscorer, Milos Vucenovic, som får med seg broren Uros slik at de er 2 mot 1, en situasjon brødreparet løser fint og som sender Sjarmtrollan til pause med 1-2 på tavla.

Andre omgang starter på verst tenkelig måte. Jonas Simonsen drar seg forbi mannen sin ute på venstresida, og sender en pasning som Geirald Meyer får en enkel jobb med å sette i mål fra 1 meter til 1-3. Det tar heldigvis ikke lang tid før vi får det målet vi trenger for å beholde troen på at det er mulig. Erlend Vie gjør en flott jobb og sørger for et brudd som gjør at Jonas Wiseth får ballen. Wiseth sender ballen til Vie som har gått på løp, og dermed har vi 2-3 under et minutt etter vi kom under med 2. Vi har dermed rundt 18 minutter på å ta igjen et mål, men det skal vise seg at det ikke går. Det står imidlertid ikke på viljen eller mulighetene, men her henviser vi til høydepunktene, da disse sier mer enn det vi klarer formidle med ord.

Et surt tap, der vi føler vi skaper så mye at det bør gå an å få med seg både ett og tre poeng. Nå får vi imidlertid bruke tiden fremover til å trene slik at vi kan skape så mange og så store sjanser at vi slipper å være avhengige av marginer. Sesongen fortsetter i Utleirahallen 6.-7. januar med kamper mot KFUM og Sandefjord, før vi skal på tur til Bodø og Vesterålen de to påfølgende helgene.