Jonas Wiseth klar for Utleira!

Postet av Futsal Elite den 6. Okt 2017

Årets andre signering er også plukket fra øverste hylle hva gjelder meritter i futsal-Norge. 

Jonas Wiseth var med fra Vegakameratenes spede begynnelse, og er blant de få som står med smått utrolige fire eliteserie-gull på rad. I tillegg til nasjonal suksess har han også en internasjonal erfaring som få andre i Norden, med 3 innledende runder og 4 hovedrunder i UEFA Futsal Cup. Frem til nå har han notert seg for 30 landskamper, og vi både håper og tror dette tallet kommer til å øke årene fremover.

Etter å ha tilbrakt de siste to sesongene i hhv. Tiller og Hulløy er han nå klar for å ta fatt på en ny utfordring i Utleira, og han har følgende å si i sakens anledning:

Jeg trente med laget i fjor, og gleder meg til å endelig kunne trene og spille for samme lag. Stallen ser spennende ut, og jeg både tror og håper det blir en god sesong for både meg og laget. 

Trener Kai Bardal er naturlig nok fornøyd med å igjen få nyte godt av Wiseths ferdigheter:

Jonas er en hurtig spiller, som er god en mot en både i angrep og forsvar. Han har i norsk målestokk en nesten unik erfaring. Det er gledelig å se at rykket fremdeles er intakt etter et lengre skadeavbrekk og kan ha sine beste år igjen som futsalspiller. Når Jonas har blodsmak i munnen minst et par ganger i uka er han en av Norges beste futsalspillere. Han er også en som legger lista på trening og som er flink med unge medspillere. I fotball hadde han kanskje rykte på seg for å være en humørspiller, men i futsal er han rett og slett bunnsolid når han er i form.

Vi ønsker Jonas hjertelig velkommen til klubben!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline