Landslagskapteinen klar for Utleira futsal!

Postet av Futsal Elite den 4. Okt 2017

Med én måned igjen til seriestart i årets Eliteserie er det på høy tid å presentere årets første signering:


Morten Ravlo er en av Norges desidert mest meritterte og dedikerte futsalspillere. I løpet av de 9 sesongene Eliteserien har blitt arrangert har han fått med seg hele 4 seriegull. Det første kom i den aller første sesongen med Nidaros (2008/09), mens de tre siste kom da han var en del av Kai Bardals suverene Vegakameratene-lag i 2011/12, 2012/13 og 2013/14. I tillegg til innenlands suksess med klubblag har han deltatt i UEFA Futsal Cup for Nidaros, Vegakameratene og IFK Gøteborg, og til sammen notert seg for 6 kamper i innledende runder og 9 kamper i det knalltøffe viderespillet. 

På landslaget har han vært selvskreven så lenge han har vært skadefri, og han er nå oppe i 59 kamper av de totalt 62 landskampene som har blitt spilt av det norske futsallandslaget. 

De siste 2,5 årene etter at han forlot Vegakameratene sammen med Kai Bardal har han spilt eliteserie for Tiller og Hulløy, men han er nå klar for å forsøke å gjenskape suksessamarbeidet med Norges mest meritterte klubbtrener:

Jeg har jo trent litt med gruppa tidligere, og det er tydelig at Utleira har noe spennende på gang. Det er en lav snittalder i gruppa, og jeg håper å komme inn for å bidra med erfaring og rutine i trenings- og kampsituasjon som gjør at både enkeltspillere og laget takler overgangen fra 1. divisjon til Eliteserien på best mulig måte.

Kai Bardal har følgende å si i anledning gjenforeningen i oransje:

Morten er en veldig erfaren spiller, som tar trening veldig seriøst og har vært i stand til å utvikle seg som futsalspiller til tross for noen skadeproblemer de siste årene. Morten er et ekte konkurransemenneske og vil både passe inn i og være med å forme en god konkurransekultur hos oss. Jeg mistenker dessuten at den tidligere storscoreren kan by på flere målpoeng enn på lang tid.

Vi ønsker Morten hjertelig velkommen til klubben. Per nå er han ute med skade, men vi håper å ha han klar allerede til første serierunde i Utleirahallen 4.-5. november.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline