Utleira - Levanger 2

Postet av Håndball Damer Senior 2.divisjon den 19. Jan 2017

I går spilte vi vår tredje kamp på fem dager. Etter helgas to seire mot serieleder Volda og Oslo-Studentene, var det nå Levanger 2 som stod på motsatt bane halvdel, et lag vi slo med sju mål i slutten av september.

Det var overhode ikke noe B-lag gjestene stilte med og det ble en jevn kamp i hele veien. Til tross for gode målvakter i begge ender av banen, går det likevel ikke lang tid mellom scoringene. Vi får ikke den samme angrepsflyten som i de siste kampene, og må virkelig kjempe for hver scoring, noe vi også så absolutt gjør. Det er mye rom i LHK-forsvaret, men vi søker linja i for stor grad, noe som ender i en rekke vanskelige innspill som ikke engang Holck får tak i. De rødkledde straffer oss umiddelbart for våre feil og får de typiske enkle målene. Selv trøbler vi med å løse deres samspill, da særlig mellom bakspillere og linjespiller, som nærmest i blinde spiller oss ut gang på gang. Takket være en godt forberedt Mathilde i mål holder vi følge inn til pause på stillinga 13-13.

Noe høyere intensitet i forsvarsarbeidet i det andre omgangen, samt mer direkte satsinger i rom. gir økt kvalitet i alt vi gjør. Ingvild styrer spillet med god kontroll og bidrar med både assists og praktfulle scoringer. Ved at hun i tillegg er sikker fra 7-metersmerket gir hun en ekstra trygghet i laget, da 7-meterssjanser ikke har vært vårt sikreste kort så langt. Selv om Levanger fortsatt får løpt inn flere kontringer, og vi ikke har gassen i bånn tempomessig, beholder vi roen og nøye i det vi foretar oss. Denne kampen beviser igjen hvor viktig det er at vi har så god bredde i laget, og ikke kun en enkeltspiller vi er avhengige av. Alle spillernes bidrag er like viktige, sammen er vi best, og vi scorer gjentatte ganger fra samtlige posisjoner. Utover i omgangen løser vi også gjestenes angrepsspill i større grad. Dette stresser Levanger mot slutten og vi klarer å skaffe oss ei lita luke. Ikke den flotteste og beste kampen vi har spilt, men med den vinnerviljen vi viser, skal det mer til enn noen landslags- og 1. divisjonsspillere til for å slå oss. Nok en herlig seier, og med det inntar vi tredjeplassen på tabellen. Ingvild kåres til vår beste spiller etter en fabelaktig oppvisning og hele ni fulltreffere.

Utleira - Levanger 2 26-22 (13-13)

Aurora Vasseljen, Mathilde Tømmerås, Ida Handberg 2, Tora Sletvold 2, Martine Lyse 3, June Nilsen 3, Mathilde Holck 4, Ingvild Følstad 9, Cecilie Ljostveit 3, Thea Nitteberg, Johanna Jacobsen, Tina Martinsen.

#utleirajentan #utleirahåndball #topphåndball #adidas #select #ncsport #3T #koteng #trymbolig #bravida #rindalslist #rutaentreprenør #møbelringen #klæbusparebank #proaeiendomsmegling #teamvikingbygg #fagtrykk