Utleira til Nordic Futsal Championship

Postet av Futsal Elite den 8. Aug 2019

Utleira futsal skal i helga delta i Nordic Futsal Championship i Ørebro.

Nordic Futsal Championship arrangeres årlig, og de inviterte er i utgangspunktet de to best plasserte i ligaen i Norge, Sverige, Danmark og Finland forrige sesong. Siden Vesterålen takket nei til sin plass har vi blitt invitert til tross for fjorårets tredjeplass. De finske lagene glimrer også med sitt fravær, men det forventes likevel tøff motstand fra fire svenske og to danske lag, samt fra fjorårets norske seriemester, Sjarmtrollan.

Utleira stiller med en slagkraftig tropp som er komplettert med tre spillere fra KFUM og to fra Ski futsal. Av våre egne spillere stiller vi med keeper Sondre Enlid, Simon Johansson, Morten Ravlo, Jonas Wiseth, Christopher Moen, Morten Berre, Even Kvalvær, Oskar Stølan og den nylig returnerte Erlend Vie.  Fra KFUM har vi med tidligere Utleira-spiller Petter Høvik sammen med Lars Røttingsnes og Morten Wermåker, som Kai kjenner godt fra landslaget. I tillegg har vi med Christian Borchgrevink og Stein Kjetil Gimre på anbefaling fra Ski-trener Iver Strandheim. 

Første kamp går av stabelen mot Sjarmtrollan fredag kveld, og utfallet i den kampen avgjør om vi spiller om 1-4. eller 5-8. plass resten av helga. VI får med andre ord garantert to kamper mot utenlandsk motstand, noe vi gleder oss stort til. 

Kai Bardal har følgende å si før helga:

Å reise ut og møte noen av de antatt beste nordiske klubbene blir en god erfaring både for de rutinerte (som har vunnet turneringen før) og for de med mindre rutine. Det er selvsagt litt utfordrende å prestere når vi ikke har spilt kamp på 5 måneder, men det har vært godt å ha noe å trene mot. Jeg vet at vi kan angripe godt og skape mye mot alle lag i Norden, så jeg er først og fremst opptatt av at vi gjennomfører kampene på en moden måte, uten å miste hodet og invitere til baklengsmål flere ganger per kamp.

For de som har lyst til å se kampene kan de kjøpes på pay-per-view. Prisen er satt til 49 sek per kamp, og kampene kan kjøpes på http://www.orebrofutsal.se/news/6034728/ . Vi kommer til å oppdatere etter beste evne per tekst på Twitter og Facebook. Gjennom helga kommer vi også til å informere om kamptidspunkter og eventuelt andre ting som skjer i de samme kanalene. Oppsummering av helga kommer på nettsidene så fort det lar seg gjøre.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline