Uavgjort mot Sandefjord

Postet av Futsal herrer den 11. Feb 2019

Turen gikk til Oslo for å møte Sandefjord, og som i de to foregående oppgjørene endte det 3-3.

Uavgjortspesialistene møttes til dyst i Oslo. Dagen før hadde Sandefjord slått Freidig 4-1, og med 17 poeng og 4-5-1 lå de 3 poeng foran oss med 3-5-2.

Vi kom godt i gang, og før minuttet var spilt var vi oppe i 1-0 etter at Wiseth sendte av gårde et skudd som snek seg inn på nærmeste stolpe. 6 minutter senere øker vi til 2-0 ved Oskar Stølan etter dødball. Omgangen er ikke spesielt sjanserik, men vi får et par overgangsmuligheter 2 mot 1 som blir dårlig utnyttet, før vi på tampen av omgangen øker til 3-0 etter dårlig forsvarsspill som ga oss en 2-mot-0-situasjon foran keeper. Johansson sentrer til Wiseth på blankt, og vi tar med oss en komfortabel ledelse i garderoben.

Starten av den andre omgangen er tam og sjansefattig, men etter rundt 5 minutter øker vi trykket, og gode skudd fra Moen og Johansson blir stoppet av keeper før Wiseth treffer stolpen like etter. Et par minutter senere er tidligere Utleira-spiller Erlend Vie god når han setter opp Christian Leirvik alene med keeper, og den første reduseringen er et faktum. Like etter avspark roter vi vekk ballen igjen, og 10 sekunder etter forrige mål står det 2-3 på tavla. Halvveis i omgangen er vi omsider like langt, og nok en gang er det Leirvik som scorer etter at en takling fra oss sender han alene med Enlid. På slutten av kampen tar vi over intitiativet igjen, men til tross for et utall avslutninger blir det ikke flere mål, og Sandefjord kan puste lettet ut når dommerne blåser av kampen.

Nå venter nytt byderby mot Freidig i Rosenborghallen førstkommende lørdag klokka 17, før Hulløy og Sjarmtrollan kommer til Trondheim helga etter.

Sandefjord- Utleira 3-3 (0-3)

0-1, Jonas Wiseth
0-2, Oskar Stølan
0-3, Jonas Wiseth
1-3, Christian Leirvik
2-3, Ukjent Sandefjord-spiller
3-3, Christian Leirvik

Gule kort: Wiseth (Utleira), Leirvik (Sandefjord)