Invitasjon til elitekamp Kolstad - Elverum 16. desember

Postet av Utleira IL - Håndball den 5. Des 2015

Alle lag i Utleira er invitert til Kolstad herrer sin hjemmekamp den 16. desember kl 18:30 i Trondheim spektrum. Alle spillere i aldersbestemte klasser slipper inn gratis. Voksne betaler kroner 150. Alle fra Utleira blir sittende sammen.

Det tas opp fellesbestilling via lagene som må melde tilbake til leder innen lørdag 12. desember.

Informasjon om kampen fra Kolstad håndball

Årets siste hjemmekamp ligger an til å bli en spektakulær affære mellom Elverum og Kolstad, som begge er to hardtsatsende lag. Elverum har vært Norges beste lag de siste årene, og har spilt i Champions League i høst, der de slått noen av Europas beste lag. Kolstad er nyopprykket, men har allerede rukket å gjøre seg bemerket i eliteserien. Laget ligger for tiden på 4. Plass på tabellen, et poeng bak Elverum på 3. Plass. Det er tette relasjoner mellom lagene, hvorav 4 av spillerne til Kolstad har spilt i Elverum, mens 3 av spillerne i Elverum har spilt for Kolstad. Mest fremtredende på Elverum er trønderen Steffen Stegavik, som spilte i Kolstad for to sesonger siden.

I tillegg til masse god håndball, så kommer landslagstrener Christian Berge på besøk for å fortelle litt om EM i Polen i januar. Berge er trønder, men bor på Elverum, og var treneren som i sin tid løftet Elverum til å bli Norges beste håndballag. Gå ikke glipp av siste hjemmekamp før EM i Polen, og ta med venner og familie når Kolstad skal gjøre et forsøk på å fylle hallen onsdag 16/12 kl. 18.30. Det kan være verdt å komme i god tid før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.