Tigercup håndball er gjennomført

Postet av Utleira IL - Håndball den 31. Des 2023

I romjula har håndbalavdelingen gjennomført Tigercup for aldersgruppen 7-14 år med hele 119 påmeldte lag, og 198 gjennomførte kamper i Utleirahallen.

Vi startet 28.12 med Miniturnering samt kamper for 9-10 åringer, og fortsatte den 29.12 med kamper 11-12 år. På årets nest siste dag var det tid for 13-14 åringene, hvor det også ble spilt sluttspill og kåret vinnere.

Med meget sterke lag i alle klasser var kampen om vinnerskjortene hard, men til slutt kunne vi kåre disse vinnerne;


Ranheim G13

Strindheim J13

Heimdal G14

Sverresborg J14 


Gratulerer til vinnere, men også til andre lag som sørget for spennende matcher, hvor utfallet definitivt kunne gått begge  veier.

Gjennom cupen har vi også hatt besøk av Utleiratigeren samt spillere fra Byåsen Håndball Elite som blant annet bidro med premieutdeling. Dugnadsgjengen fra G20 og J2007/2008 har sørget for arrangementet og jobbet hardt fra tidlig morgen til sen kveld, for å forsøke gi alle spillere, trenere og besøkende en så god opplevelse som mulig.

Tusen takk til alle lag som besøkte oss og sørget for å fylle arrangementet med håndballglede. Vi håper alle har hatt en god opplevelse og at vi ser dere også neste år. Planleggingen av neste års cup starter like over nyttår, hvor vi tar med oss bevaringsområder og ser på forbedringsområder. 

Takk til spillere, trenere, publikum, dommere, dugnadsgjengen, Asgeir, Ib og Pål for at vi kom i mål.


Godt nyttår !


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.