Sør-Trøndelag vinner Lerøy-lekene med sterke bidrag fra Utleira-utøvere

Postet av Utleira IL - Friidrett Friidrett den 6. Sep 2023

I helga har det vært arrangert Lerøy-leker i Trondheim hvor 13- og 14-åringer fra Sør-Trøndelag kjempet mot 4 andre friidrettskretser om å bli beste lag. Tilsvarende arrangementer arrangeres for Vestlandet og Østlandet. Lerøy-lekene er en konkurranse hvor utøverne konkurrerer individuelt, samtidig som de samler poeng for laget. Lagkonkurransen gjør at utøverne blir en samlet gjeng som heier på hverandre og bidrar til å fremme det sosiale miljøet blant utøvere i kretsen, på tvers av klubber. 

Kretsene som Sør-Trøndelag kjempet mot var Nord-Trøndelag, Møre & Romsdal, Nordland, Troms & Finnmark. Seks utøvere fra Utleira IL Friidrett var tatt ut til å representere Sør-Trøndelag. Bjørn Noah Haga Øverkil, Emil Flemsæter, Vemund Urdalen, Adrian Rømma, Johannes Moe Heggem og Erle Vullum-Bruer bidrog alle med sterke prestasjoner og sanket viktige poeng for Sør-Trøndelag Friidrettskrets. Alle seks utøverne fra Utleira tok medalje i minst en øvelse og det ble satt mange personlige rekorder i løpet av helga. De var også med og bidrog til stafettlagene som vant stafettene. Utleira var i tillegg godt synlig på banen da vi stilte med telt hvor utøverne kunne søke ly for regnet på søndag. 

Utleira-utøverne sine sterke prestasjoner bidrog til at Sør-Trøndelag i år ble beste krets i Lerøy-lekene region Midt- og Nord-Norge. Det var en sliten men glad gjeng som mottok pokalen på slutten av stevnet søndag ettermiddag. 

A group of people in sports uniforms posing for a photo

Description automatically generated

De to stafettlagene som løp 10x80 m stafett. Førstelaget vant stafetten.

A two orange tents with black cover

Description automatically generated

Utleira sine telt på banen.

A group of people posing for a photo

Description automatically generated

Hele laget til Sør-Trøndelag samlet for å motta seierspokalen.

Utleira sine representanter på Lerøy-lekene. Erle Vullum-Bruer foran og fra venstre bak: Adrian Rømma, Emil Flemsæter, Bjørn Noah Haga Øverkil, Johannes Moe Heggen og Vemund Urdalen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.