Velkommen til Utleira håndballskole!

Postet av Utleira IL - Håndball den 2. Okt 2015

Neste uke har vi endelig høstferie og vi får kjørt i gang Utleira Håndballskole i Utleirahallen. Vi gleder oss!Vi ønsker velkommen til håndballskole i Utleirahallen 5-7. oktober. Håndballskolen har varighet fra klokken 0900 til 1500 alle dager. Dørene til hallen åpnes klokken 0845 hver morgen.

Gjennom dagene vil det være treningsaktivitet, kamper,sosiale aktiviteter og bespisning. Det legges også opp til at ungene kan slappe av litt mellom øktene i det sosiale rommet i hallen.

Mandag morgen starter vi med en velkomst til alle utøverne før treningsøktene kjøres i gang. Avslutningsvis på dagene legges det opp til kampaktivitet. Gjennom håndballskolen ønsker vi å ta bilder av aktivitetene i hallen (grupper av barn) til bruk på hjemmesiden til Utleira. Dersom noen ikke vil at eget barn skal være med på slike bilder ber vi om at dere gir tilbakemelding til Per Kristian om det.

Mat
Det dekkes opp til lunsj mellom klokken 1100 og 1200. Mandag og tirsdag serveres det brødmat i lunsjen, mens onsdag serveres det hjemmelaget tomatsuppe. Det vil også være frukt tilgjengelig mellom treningsøktene.


Praktisk informasjon

Alle deltakerne får utdelt hver sin t-skjorte og drikkeflaske. Vi ber om at t-skjorten benyttes gjennom hele håndballskolen. Alle må ta med innesko, utesko (joggesko) og treningsklær til å være både ute og inne, ekstra sokker og egen håndball. Alle eiendeler må være godt merket med navn. Vi har håndballer til 2008-ungene i hallen, så det er ikke nødvendig å gå til innkjøp av egen ball til håndballskolen.

Vi vil registrere deltakerne ved ankomst om morgenen. Alle deltakere født i 2007 og 2008 må hentes av foresatte. Dersom noen i disse årskullene skal gå hjem alene, må dette meldes skriftlig til Torill i forkant av håndballskolen. For deltakere født i 2006 og eldre ber vi om skriftlig tilbakemelding dersom de ikke får lov til å gå hjem alene.Vi ber også om at alle foresatte snakker med egne barn om at det ikke er lov til å forlate håndballskolen i løpet av dagen uten at de har gitt beskjed til de voksne på håndballskolen.

Ved spørsmål, kontakt Utleira IL Håndball:


Per Kristian Norddal (416 418 42, per.kristian@norddal.eu) eller

Torill Slagstad (909 33 713, torills@gmail.com).


Håndballskolen er sponset av Klæbu Sparebank0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline