Rutiner for påmelding til skirenn

Postet av Utleira IL - Ski den 8. Des 2020

Korona preger starten på skisesongen denne vinteren også, men vi satser på at det blir noen renn fremover. 

Skirenn kan oppleves som litt skummelt. Men det skal først og fremst være en arena for sosialt fellesskap både i klubb og på tvers av klubbene. Konkurranseelementet er ikke det viktigste, spesielt ikke i de yngste årsklassene. Rangering av resultatlister starter først fra 11 års klassen. Ton ned resultatene og fokuser på opplevelsen og rammene rundt et skirenn. 

Hvis dere aldri har meldt dere på skirenn før, må dere opprette en profil i på minidrett.no. Der skal dere selv melde utøver på individuelle renn. Påmelding til stafetter gjøres av lagleder. Er du ny på skiarenaen? Spør de andre foreldrene om råd og tips! 

I Spond vil det legges ut oversikt over anbefalte renn. Det er fullt mulig å gå andre/flere renn om det er ønskelig. Se terminlista til Sør-Trøndelag skikrets for mer informasjon om de enkelte renn, samt fullstendig oversikt over skirenn. Klubben betaler startkontingent for terminfestede renn, bortsett fra turrenn. 

Noen ønsker å legge en plan for hvilke renn de skal gå i god tid. Vi ønsker likevel at dere venter med påmelding til uken før rennet. Startkontingent er en av våre største utgifter, og sånn vil vi ha det:) Men det er dumt å betale for renn som ikke blir gått. Hvis vi godkjenner og betaler alle renn nå, er det mye administrasjon for å få pengene tilbake fra arrangør dersom dere må melde forfall pga sykdom eller andre forhold. 

Det kan hende det ikke blir mulig med etteranmeldinger denne sesongen. Arrangørene må ha oversikt over antall deltakere i god tid med tanke på smitteverntiltak. Det kan også være begrenset adgang for publikum, se informasjon om dette for hvert skirenn. 

Påmeldingsrutiner oppsummert:

  • Alle melder på selv til individuelle renn via minidrett.no.
  • Mange arrangører legger inne valg der dere kan krysse av «klubben betaler». Ved de tilfeller påmelding skjer med «klubben betaler», må påmeldingen være inne senest dagen før ordinær påmeldingsfrist slik at klubben rekker å betale før fristen.
  • Påmeldingen med «klubben betaler» skal ikke gjøres mer enn 1 uke før selve rennet og senest dagen før påmeldingsfrist. 
  • Klubben står for påmelding til stafetter. Her vil det legges ut «påmelding til stafett» i Spond ca 1-2 uker i forkant av stafetten. 

 

Utleiratelt / Beachflagg
Vi har to telt og beachflagg som gjerne brukes som samlingspunkt på stadion under skirenn. Avtal gjerne i Spond om/hvem som kan ta med telt og/eller flagg.  


0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Levert av IdrettenOnline