Velkommen til snøsamling!

Postet av Utleira IL - Ski den 19. Okt 2020


I fjor var det stor interesse og god påmelding til snøsamling, så måtte vi dessverre avlyse pga. koronapandemien. Vi prøver igjen, og i år har vi trua på at det skal gå bra å gjennomføre snøsamling/familietur på Bortistu Gjestegård i Storlidalen helgen 3.-5.desember:) 
Bortistu lligger ca 40 minutter kjøring fra Oppdal. Se mer om stedet her: https://www.bortistu.no


På denne samlingen er det sosiale vel så viktig som det sportslige, og vi håper at mange har mulighet til å bli med på førjulstur. Det er fint å få gå på ski, og gå til dekket bord en helg før julestria setter inn;) Skigruppa sponser hele 50% av oppholdet. Prisen for hver deltaker vil da bli 790 kroner per person for 2 overnattinger inkludert middag fredag og lørdag, frokost og lunsj lørdag og søndag.

Det er i alt 75 sengeplasser fordelt på flere rom og hus på Bortistu. Med godt planlagt romfordelig håper vi at det blir plass til rundt 65 deltakere. Ved stor interesse kan det hende vi må sette strek et sted, men vi håper og tror det skal bli plass til alle som vil være med. Vi bruker først til mølla prinsippet, så ikke nøl med å meld dere på. 


Fint hvis de som tenker å være med melder sin interesse i Spond allerede nå, så vi får en ca oversikt over antall deltakere. Skriv navn på utøver og hvilken treningsgruppe hun/han tilhører, samt og navn på foreldre og eventuelt søsken som vil være med. Det vil komme bindende påmelding med link til betaling i begynnelsen av november. 


(Hvis du ikke har tilgang til Spond kan du melde deg på i kommentarfeltet her på nett)

Kommentarer

— Guest
Captcha