Sesongen er i gang for 2010 og eldre😊

Postet av Utleira IL - Ski den 23. Aug 2020

 

Som vi skrev før sommeren har vi inngått et samarbeid med Strindheim om trening for ungdom og junior (2008 og eldre). De som ønsker å delta på disse treningene vil legges til i Strindheim dine Spondgrupper. Ikke påmeldt? Send e-post med navn og fødselsdato til utøver og foresattes kontaktinformasjon til linebeatetveit@gmail.com

Gruppe 2009/2010 har startet med barmarkstrening. Så langt har vi Sten Even Erlandsen som lagleder og trener. Vi har engasjert Hedda Tveit, juniorløper i Utleira, som trener for denne gruppa. Hedda vil ha hovedansvar for innholdet og planlegge øktene. Men vi trenger flere med på laget! Hvis vi får en gruppe med 5-6 trenere/hjelpetrenere har vi en god gjeng som kan samarbeide, og rullere på å bistå på trening. Vi trenger at flere melder seg her. 

Dette har vært en stor gruppe med ivrige unger. Vi satser på at vi sammen skal klare å opprettholde et godt treningstilbud for alle, uansett ambisjonsnivå. Skileik og skiglede er fortsatt i førersetet. Samtidig skal de som ønsker å trene mot et høyere mål få mulighet til det. 

Det vil bli et nytt foreldremøte etter høstferien, der alle utøvere må være representert med minst en foresatt. Vi trenger å avklare hvilke forventninger utøvere og foreldre har til sesongen. Hvem er med videre? Hva tenker dere om skirenn og stafetter? Klarer vi å legge til rette for noen sosiale sammenkomster gjennom sesongen? Hvor mange treninger per uke osv. Frem til høstferien blir det i utgangspunktet barmarkstrening på tirsdager.  

Rulleski er god trening for utøvere i denne alderen. Klubben har rulleski til utlån og treningene vil tilpasses hele gruppa. Vi ønsker å tilby rulleskiøkter på torsdager, men det forutsetter flere trenere. Hjelpetrener kan være med på sykkel.

Meld fra til Sten Even; stenevene@gmail.com, hva du kan bidra med på trenersiden og/eller det sosiale. 


0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Levert av IdrettenOnline