Utleira IL ski - status mai 2020

Postet av Utleira IL - Ski den 11. Mai 2020

Koronasituasjonen satte en brå stopper for sesongen 2019/2020, og ifølge kalenderen er en ny skisesong allerede i gang. Hva skjer nå i Utleira ski? 

2 av styrets medlemmer i ski/friidrett har trådt ut – takk til Mona Hellesvik og Vegar Granheim for manges års innsats😊  Valgkomiteen har innstilt Håvard Hamstad og Sten Even Erlandsen som nye styremedlemmer, vi er veldig glad for at det kommer inn nye fjes fra de yngre årsklassene. Da det ikke er avholdt årsmøte i Utleira IL, er ikke styret formelt valgt enda. Vi har likevel hatt et første, uformelt styremøte for å fordele roller og komme i gang med å planlegge skisesongen vi har foran oss. Når det gjelder det sportslige arbeidet, tenker vi at vi skal organisere dette som en form for sportslig utvalg. Her tenker vi at 2 av styrets medlemmer tar et koordinerende ansvar, og at vi sammen med trenere og eventuelt andre ressurspersoner planlegger sesongen.

Trenersituasjonen er imidlertid uavklart. Det vi vet så langt er at både Ida Mogstad og Torgeir Brurok ikke fortsetter som hovedtrenere. Ida har vært engasjert som trener i ungdomsgruppa de to siste sesongene, i samarbeid med Nidelv og Bratsberg. Torgeir har vært med i mange år og lagt ned mye arbeid for å skape skiglede for barna i Utleira ski. Han vil bli savnet, men lover å dukke opp innimellom som rundingsbøye og eventuelt assistent på noen treninger. Ida kom inn og ga utøverne et pusterom fra foreldretrenere, ungt blod med masse skierfaring ble godt mottatt. Tusen takk til Torgeir og Ida for mange fine timer i sporet. 

Det er fortsatt mange aktive utøvere i skigruppa i alderen 9-19 år. I barnegruppene opplever vi stort engasjement og relativt god rekruttering. Ungdomsgruppa får én ny utøver fra 08 kullet denne sesongen, i årsklassene over (05-07) er det ikke fullt så mange aktive utøvere igjen. For ungdomsgruppa er det enighet om å fortsette samarbeidet med Nidelv og Bratsberg dersom de har løpere som ønsker det. Denne uken skal klubbene ha et første møte med Strindheim for å lufte tanker og muligheter for at vi inngår et samarbeid med Strindheim. Vi har 2 nye juniorer denne sesongen, og minst en som vil fortsette som seniorløper. Som dere skjønner, har vi en jobb foran oss med å kartlegge hvordan vi kan legge til rette for et godt skimiljø og treningstilbud for alle aldersgrupper i klubben, og hva utøverne selv ønsker.

Det er mye som som må avklares. Men det som er klart, er at vi trenger alle med på laget. Send gjerne en tilbakemelding til linebeatetveit@gmail.com på hva du ønsker å bidra med😊 Vi trenger både trenere, hjelpetrenere, lagledere, grøtkokere, medhjelpere til arrangement og heiagjeng. 

Styret vil komme tilbake med mer informasjon om, når og eventuelt hvilket tilpasset treningstilbud vi kan starte opp med, samt hvordan vi tenker å legge opp innsatsen inn mot en ny sesong. 

Hilsen styret i

Utleira Ski/friidrett


0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Levert av IdrettenOnline