Glányhet – parkeringsdugnad og penger i kassa😊

Postet av Utleira IL - Ski den 2. Apr 2020

På kort varsel har kommunen tildelt oss 9 parkeringsvakter i påskeuka, 3 på Bekken og 6 på Saksvikvollen. Dette kan redde ski/friidrett sin økonom nå som vi står i fare for å miste våre viktigste inntekter. 4 vakter på Bekken har falt bort, og Utleiraløpet står i fare for å bli avlyst.

Vi er alle med på en stor dugnad allerede, regner med dere er klare for å ta en for laget også. Se på vedlagte vaktliste, bytt med noen andre hvis dagen du er satt opp ikke passer. Det trengs mange vakter, men klarer vi dette slipper vi kanskje å lete etter andre dugnader utover våren. Dersom du er i karantene eller er syk, ta kontakt med dugnadsansvarlig Trine Bjarkøy, tlf 957 88 599.

Det er de samme reglene som tidligere som gjelder, i tillegg skal følgende rutiner skal følges:

  • Det skal kun benyttes VIPPS som betalingsmetode
  • Bilistene skal fremvise vippskvitteringen i ruta, ingen billettutveksling
  • Hvis P-plassen blir full, settes det opp informasjonsplakat ved innkjørselen. Gi beskjed til nye trafikanter at plassen er full.

Første vakt på Bekken og Saksvikvollen henter vester og plakater hos Trine Bjarkøy i Stubbanvegen 51. Siste vakt leverer til første vakt neste dag. Siste vakt på Bekken og Saksvikvollen leverer utstyret til Trine etter vakta. Da vi bare har 2 vester, bes vakt 2 på Saksvikvollen om å ta med seg egen gul vest.

God vakt og god påske!

Styret
Utleira ski/friidrett

Vaktliste Påsken 2020.pdf
Vinterparkering 2020 - Regler.pdf


0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Levert av IdrettenOnline