EHF EURO YOUTH CAMP 2020

Postet av Utleira IL - Håndball den 7. Des 2019


Sannsynligvis håndballavdelingens største arrangement i 2020! Men vi kan få tilsvarende muligheter i forbindelse med OL kvalifikasjon i april eller EM for damer på slutten av året i 2020.

Håndball avdelingen avholdt informasjonsmøte for alle dugnadsansvarlige onsdagen. Her ble de fremmøtte informert om hva som skal skje, når og hva behovet er. Og ikke minst hva som ligger i dette arrangementet økonomisk, både for klubbens lag og avdelingen.

Kort oppsummert så får Utleira Håndball besøk av håndball lag fra hele landet under denne helgen i januar.  Vi skal være vertskap for 18 lag i alderen 12-13 år. Mellom 300 - 350 aktive. Overnatting Utleira skole fra fredag til mandag, hvor siste natten vil være i Utleirahallen. Det skal bespises og spilles uformell turnering for våre overnattende lag. På kvelden vil disse lagene være i Trondheim Spektrum for å se på EM kamper.

De dugnadsansvarlige på hvert lag vil være naturlige kontaktpunkter for arrangementet.  Merk at det er satt opp fra 2-4 dugnadsvakter per lag, noe vi mener bør være et greitt oppdrag å løse. Vi har behov for flere ressurser til å dekke mer. Vennligst gi info til styret om man ønsker flere vakter. Førstemann til møllen.

Bemanningsplanen ser slik ut og vil være til enhver til så oppdatert som mulig: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Kqo1oEG3iBZ5_OzrF75wAlEAJkpnA8r3/edit#gid=916938664 

Fra styret vil det være Stein Johnsrud og Anita Grønning som er hovedkontakter. Vi i styret håper på en positiv mottakelse og engasjement fra alle på å få til dette arrangementet.

Tusen takk!!

NHF sin info om arrangementet: https://www.handball.no/regioner/region-nord/system/nyheter-midt-og-nord/2019/06/euro-youth-camp/ 


0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Levert av IdrettenOnline