Sone Trondheim, dagssamling søndag 8.september

Postet av Utleira IL - Ski den 29. Aug 2019

Langrennskomiteen har delt opp Sør-Trøndelag skikrets i fem soner; Neadal, Orkladal, Gauldal, Fosen og Trondheim. Tanken bak sonene er å styrke samarbeidet mellom klubbene i kretsen, og prøve å skape samhold mellom utøverne. Dette er viktig i alle klubber, små som store, men kanskje spesielt viktig for å introdusere utøverne fra de klubbene med færre utøvere for nye treningskamerater. Dette vil forhåpentligvis bidra til at barna synes det er morsommere å drive med ski, at ungene gleder seg til å delta på samlinger og skirenn, og på lengre sikt at frafallet forminskes. Flest mulig, lengst mulig.

Det er opprettet en gruppe på Facebook, anbefaler alle med utøvere i ungdomsklassen å følge den og få med seg hva som skjer fremover. Vi prøvde å få til en samling på Utleira, men det kolliderte med andre arrangementer. Men Bratsberg tok ballen og inviterer til dagssamling søndag 8.september. Påmelding gjøres på FB siden, nærmere informasjon om programmet kommer også der. 

Bratsberg er en liten klubb og de trenger hjelp på kjøkken og ute i løypene den dagen. Supert om noen fra oss kan melde seg til det:)


0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Levert avIdrettenOnline