Lagoppstilling St. Olavsloppet 2019 - Oppdatert 28.06. kl. 20.30

Postet av Utleira IL - Ski den 24. Jun 2019

Det er straks klart for sommeren vakreste eventyr, St Olavsloppet 2019!

Her er en foreløpig lagoppstilling for begge Utleiras lag i St Olavsloppet. Her bli det sikkert forandringer underveis. Listene vil da bli oppdatert og lagt ut på denne artikkelen, så bruk den versjonen som ligger her til en hver tid.

Det blir et informasjonsmøte i Utleirahallen tirsdag kl. 2000. Her gis det informasjon om St. Olavsloppet for Utleiras løpere. Vi deler også ut startnummer. Hvis du ikke kan delta på møtet, ta kontakt med Stig Ove for å avtale henting. 

Lagoppstilling:

lagoppstilling-lag-1 (1).xls

Lagoppstilling lag 2.xls

overnatting-og-transport-2019.xlsx

Transportplan vil bli oppdatert så fort vi har det klart. 

Onsdag tar vi utgangspunkt i at løperne kommer seg til og fra etappe på egen hånd. Hvis noen ikke får til det, ta kontakt med Stig Ove, så finner vi en løsning. 

Utleira Lag 2 stiller ikke på torsdag. Vi har ikke nok løpere til dette. 

I oversikten er det listet opp hvem som bor hvor. Personen som står øverst på lista på hver leilighet, er ansvarlig.

Vi har 7 leiligheter i Åregårdarna. Det er samme plass som vi bodde i 2017. Det er plass til mellom 4-6 personer i hver leilighet. Torsdag etter dagsetappen til Sandvik, setter vi kursen mot Åre og tar inn på Åregårdarna.  Jeg henter ut nøkler og leverer disse til ansvarlig for hver leilighet. 

Det finnes dyne og pute der, men man trenger å ta med sengetrekk eller sovepose og håndduker.

Line Beate  kommer til å kjøpe inn brødmat, pålegg og drikke som blir fordelt på leilighetene. Vi har også med sportsdrikke og restitusjonsbarer.

Husk Utleirabekledning når dere løper. Hvis noen ikke har slike klær, har jeg noen voksenstrørrelser. 

Det har brukt å være sterkt redusert priser på inngang i badet i Holiday club for alle som deltar i Loppet. Husk badetøy alle som vil bade.


Etappebeskrivelse dag 1 og 2.doc

Etappebeskrivelse dag 3 og 4.docx

Hojdprofiler-dag-1-Trondheim-Levanger-2019.pdf

Hojdprofiler-dag-2-Levanger-Sandvika-2019.pdf

Hojdprofiler-dag-3-Sandvika-Are-2019.pdf

Hojdprofiler-dag-4-Are-Ostersund-2019.pdf


Siste nytt fra arrangøren:

Dag 1:

 • Det er som i fjor startsted ved Erkebispegården.
 • Veksling Ranheim er flytta til nye Ranheim skole, (like ved friidrettshallen og bak fotballstadion) 600 m øst i forhold til fjorårets veksling. Det endrer etappelengdene, og vi ber om forståelse for at det koker så mye med andre ting at vi ikke har prioritert å endre lengdene på nett akkurat nå. Men vi flytter 600 m fra etappen til Malvik til etappen fra Lade.
 • For veksling Steinvikholm er det som før, parkering på Aglo og shuttle buss. Ute i god tid og det er god oppvarming å gå nedover.
 • Veksling Fættenfjord. Svært trangt, som før, kun nødvendig opphold og følg anvisning fra parkeringsvaktene.
 • For etappene Steinvikholm-Fættenfjord og Fættenfjord- Åsenfjord følger ikke bilene løperne. Ikke stopp langs E-6 for å heie, trafikken er for stor.
 • Vi flytter traseen for Åsen Ronglan tilbake til gammel trase etter at veganlegget er ferdig. Da blir etappen 200 m lengre, men betydelig lettere. Vekslingssteder som før.

Dag 2

 • Vekslingene Vaterholmen og Sul er trange og følg parkeringsanvisninger og så få biler som mulig.
 • Vi flytter veksling Sul til Jorde rett sørøst for vegen inn til Samfunnshuset og tar i bruk gammelt vekslingssted til parkering i et forsøk på å avhjelpe kaoset i Sul. Det korter etappen til Sul, mens etappen fra Vaterholmen til Sul blir ca uendret.
 • Vi har ikke enveiskjørt noe, men hvis du skal returnere før loppet har passert, så gjerne vent litt og ta det rolig.
 • Veksling Østnesbakkene er trang, parker gjerne ved Rv 72 og gå bortover, vel 1 km.

 

Dag 3.

 • Vegen er ikke enveiskjørt eller stengt over fjellet.
 • Det er likevel slik at å passere løperne bakfra tar tid, så det er lurt å passere Sandvika før de store puljene starter 0930 og 1015 for å komme på veksling lenger inn.
 • Det samme her, har du løpt og skal tilbake til Norge, ta deg tid og helst vent til de fleste har passert, det er best for oss, for deg og clutchen din.

 

Dag 4.

 • Det er først og fremst på strekningen Andersbøle til Nälden vi venter kø. Det er to ting som virker, det ene er å ha god tid, det andre er at de som kan, bruker stikkveg fra Slåtte til E-14, både for å komme inn hvis du skal øst for Slåtte, og for å komme ut hvis du har løpt før Slåtte og skal ut på E-14.


Håper alle er klare og gleder seg. Det gjør vi!

Mvh

Bjørn og Stig Ove

Spørsmål rettes til

Stig Ove Næss

40540190


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline