Utleira i sentrum på Leinstrandstafetten

Postet av Utleira IL - Ski den 6. Jun 2019

Onsdag kveld gikk den første utgaven av Leinstrandstafetten av stabelen på Skogly skistadion. 

Arrangørklubben Leinstrand friidrett, hadde laget et veldig bra opplegg med start, mål og alle vekslinger inne på stadion foran klubbhuset. 

I finværet fikk løperne prøve seg på etapper på 250 m, 380 m, 620 m og 1400 meter. Løypene gikk på fine stier i lysløypa på Skogly. 


Av i alt 25 lag kom 7 av disse fra Utleria IL friidrett. Men stadion full av utøvere kledd i orange og sort, og lag i alle klasser, var Utleira lett å legge merke til.


Mange nye utøvere har kommet til Utleira Friidrett i sommer. Blant annet denne kompisgjengen. Fv: Johannes, Silas, Håkon, Ronald, Emil F. og Emil H.S. 


Det startet med jenter 8-10 år. Her er Ingrid i gang med andre etappe etter å ha tatt over brikken fra Lone. 


Erle avsluttet stafetten for de yngste jentene. Lite fokus på resultater i de yngste klassene, men..


Glade jenter. Fv. Lone, Ingrid og Erle. 


Klar til start i gutter 8-10 år. Utleira med to lag i denne klassen. Håkon med startnummer 7 og Iver(6) med startnummer 8.  


Andre etappe i gang. Ronald til høyre i tett duell med løperen fra Byneset.


Jenter 11-12 år.  Marie løp første etappe og sendte Malin ut i ledelse på andre etappe.


Utleiras jenter i 11-12-års klassen er ikke så enkle å slå. Kristine løper laget inn til seier i klassen. 


Start for gutter 11-12 år. Silas skulle egentlig ha løpt i gutter 8 -10 år, med stilte sporty opp og tok første etappe på laget for gutter 11-12 år. Det klarte han veldig bra og veklset som nummer 2 og sendte Tobias ut på neste etappe. 


Trygve løp siste etappe for laget i 11-12-års klassen. Trygve med fantastisk framgang den siste tiden. Under Idrettsleker 2019, hadde han beste tid på 600 meter av alle 182 deltakerne. Her løper han laget inn til 2. plass.


Startnummer 26 var Utlerias lag i klassen gutter 13 -14 år. Håkon løp første etappe og sendte Filip videre. 


Filip sender Aksel ut på siste etappe. Ny 2. plass til Utleira. 


Even, Edvard og Henrik (alle 15) har vært på samme stafettlag mange ganger før. Om vinteren er de ivrige langrennsløpere og naturlig nok gode med joggesko på beina.  I dag stilte de i klassen 15-19 år og i samme felt som menn senior. 


Opptur for Henrik som distanserte feltet på sin 1400 meter lange etappe og sendte Even videre på siste etappe. Begge klare for Utleiras lag på St Olavsloppet i slutten av juni. 


Leinstrand ble for sterke til slutt, men med 3 stk 15 åringer på laget, må 2. plass være mer enn godkjent. Merk også at alle seniorlag ble langt bak. 


Vi venter fortsatt på resultatliste fra arrangøren. Publiseres så fort den er klar. Neste uke er vi klare for Dalgårdstafetten. Påmeldingsfrist er søndag kl 1600. Påmelding i Spond.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline