Utleira Håndball Herrer

Postet av Utleira IL - Håndball den 6. Nov 2018

Utleira herrer består av 2 stk lag, som spiller i 3. og 4.divisjon.

4. divisjonslaget er et lag for spillere som liker å spille håndball, men som ikke satser på å bli toppspillere. Her står det sosiale i fokus, med vennskap og ha det hyggelig i lag. Det betyr ikke at det ikke er vinnervilje i laget, men vi kjefter ikke på hverandre når vi ikke lykkes. Dette laget består av spillere som har spilt håndball i 30 år som har vært oppe i de øverste divisjoner og spiller som har spilt i kun 3 år. Her er det rom for alle. Aldersspennet er fra 20-49 år.

I 3.divisjon så har vi en gjeng med gutter som synes håndball er artig, men som ikke har orket å satse mot topphåndballen med 4-6 treninger i uka. Laget har som mål å holde seg i 3.divisjon og rekruttere spillere fra egen klubb, hvor noen kanskje skal videre i karrieren, mens andre synes dette er et greit toppnivå. Dersom du er for god for laget, så sender vi spillerne gjerne videre til bedre lag i byen. Det er også åpning fra disse bedre lagene å sende spillere som ikke får spilletid til oss. På dette laget står prestasjon mer i fokus. Men fortsatt er det viktig å ha det sosiale vennskapet og omsorgen for hverandre på plass.

Lagene trener 2 ganger i uka, som er tirsdag og torsdag fra kl 2130 til 2300. Her forventes det at 3.div trener begge dager, mens 4.div velger en dag i uka.
På trening er vi mellom 12-25 spillere tilstede.

Har du et hjerte for håndball og lurer på om du har lyst å spille igjen, så er det rom for deg hos oss. Her får du utfordringer på ditt nivå, og alle har like stor verdi.

Trener er Jostein Gundersen

Lagleder 3.div er Morten Engeset-Nordanger

Lagleder 4.div er Nils Eggen

Se også lagssiden til Utleira Håndball herrer.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.