Utleira Håndball Herrer

Postet av Utleira IL - Håndball den 7. Mai 2017

Utleira utvikler seg stadig og har ambisjoner om å etablere et herrelag på høyere nivå. Sesongen som gikk har vi etablert en spillegruppe på ca 20 spillere som har spilt i 4 divisjon. De fleste av disse er voksne spillere som er litt over middagshøyden, men som har en høy treningsmoral. Vi har også noen unge og lovende spillere som gjerne skulle vært flere, dette er spillere mellom 19 og 25 år.

I kommende sesong skal vi ha 2 lag i serien. Vi satser på å få lov å spille i både 3 og 4 divisjon, og trenger derfor ca 5 spillere som er dyktige nok til å mestre 3.div nivået. De posisjonene vi trenger er 1-2 streker, 1-2 venstrehendte på back/ving, 1 venstreving. Vi tar gjerne i mot backer og keepre også.

Er du interessert i å jobbe med en meget hyggelig om inkluderende gruppe som trener 1-2 ganger i uken, så er Utleira klubben for deg.

Her er alle velkommen og blir inkludert. Skulle du ha lyst til å spille 4 divisjon for å ha det gøy, så står døren åpen for deg også. Ta kontakt med Jostein (990 92 884) eller Inger (938 15 503) for mer informasjon.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline